Sidan innehåller annonslänkar

RADO Centrix Diamonds 39.5mm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Rado. Med varje Radoklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 år..Den klassiska Rado Centrix Quartz Diamonds-klockan har inte bara blivit omgjord tekniskt, utan även estetiskt.

Den modifierade modellen har en rundad safirkristall som sträcker sig ända ut till kanten, samt en böjd boett som smälter samman med den böjda kristallkanten. De justerade boettfästena och armbandet i polerat rostfritt stål med svarta länkar i högteknologisk keramik kompletterar det övergripande utseendet på denna ikoniska klocka.

Den svartlackerade urtavlan med 4 diamanter, framhävd med den tryckta "jubilé" logotypen, matchar perfekt med de rhodium-färgade visarna. Tack vare PreciDrive och HeavyDrive-funktionerna i kaliber R073-kvartsrörelsen har klockan ökad noggrannhet och motståndskraft mot stötar. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024