Topp till piercingstav- 18K äkta guld - kvadrat med 4 kristaller


Jämför produkt Topp till piercingstav- 18K äkta guld - kvadrat med 4 kristaller online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Topp till piercingstav- 18K äkta guld - kvadrat med 4 kristaller i kategorin PIERCINGSMYCKEN här hos oss.

Produktinformation

En klassisk och mycket vacker topp i 18K guld med 4 st gnistrande kristaller i en kvadratisk form. Bredd och höjd på toppen är 4,5 mmDenna topp passar till en invändigt gängad stav i 1,2 mm. Perfekt... .

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.