Topp - 5 st swarovskikristaller - 18K äkta guld

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Lite större topp i 18K äkta guld med 5 st bladformade gnistrande swarovskikristaller. Denna topp passar till en invändigt gängad stav i 1,2 mm. Varje kristall är 5 mm långa och den totala bredden...


Beställ Topp - 5 st swarovskikristaller - 18K äkta guld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Topp - 5 st swarovskikristaller - 18K äkta guld inom kategorin PIERCINGSMYCKEN.

Kategori: PIERCINGSMYCKEN
Artikelnummer: G18K-IASGN-26-Z2
Visa fler

Från kunskapsbanken

5

5 (V) var ett normalår som började en torsdag i den julianska kalendern.

Boston

Boston (formellt City of Boston) är huvudstad i delstaten Massachusetts i USA. Boston är den mest befolkade staden i delstaten, och den största i regionen New England. År 2005 hade staden 596 638 invånare, storstadsområdet hade 4 313 000, vilket gör det till USA:s elfte största storstadsområde. Invånarna i Boston kallas på engelska Bostonians. Boston grundades av puritanska kolonisatörer 1630 på en halvö i Massachusetts Bay, och är därigenom en av de äldsta städerna i USA. Staden har blivit en av de kulturellt mest betydelsefulla städerna i USA och räknas som en världsstad.Många av de stora händelserna under den amerikanska revolutionen ägde rum i Boston, som var en stor hamnstad och centrum för tillverkningsindustri. I dag är staden ett centrum för högre utbildning och sjukvård. Dess ekonomi baseras på forskning, utbildning, finanssektor och teknik (huvudsakligen bioteknik).