Sidan innehåller annonslänkar

Barbell trinity - 1,2 mm - 3 st vita kristaller - guld


Beställ Barbell trinity - 1,2 mm - 3 st vita kristaller - guld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Barbell trinity - 1,2 mm - 3 st vita kristaller - guld inom kategorin PIERCINGSMYCKEN.

Produktinformation

Gnistrande och mycket vackert piercingsmycke med 3 st gnistrande vita kristaller. Pläterat med guld PVDDetta piercingsmycke passar till bl.a tragus och helix.Kirurgiskt stålPlätering guld PVD1,2 mmLängd... .

Se gärna också

Piercingsmycke - 1,2 mm - vänster - hjärtform - stål - vita kristaller

Ett vackert piercingsmycke i kirurgiskt stål med gnistrande swarovskikristaller. Clickern är i storlek 1,2 mm x 10 mm (innerdiameter) och hjärtformad. Ni kan enkel själv sätta i eller ta av piercingsmycket....

Läs mer

Från kunskapsbanken

Emma

Emma eller EMMA kan syfta på:

Boston

Boston (formellt City of Boston) är huvudstad i delstaten Massachusetts i USA. Boston är den mest befolkade staden i delstaten, och den största i regionen New England. År 2005 hade staden 596 638 invånare, storstadsområdet hade 4 313 000, vilket gör det till USA:s elfte största storstadsområde. Invånarna i Boston kallas på engelska Bostonians. Boston grundades av puritanska kolonisatörer 1630 på en halvö i Massachusetts Bay, och är därigenom en av de äldsta städerna i USA. Staden har blivit en av de kulturellt mest betydelsefulla städerna i USA och räknas som en världsstad.Många av de stora händelserna under den amerikanska revolutionen ägde rum i Boston, som var en stor hamnstad och centrum för tillverkningsindustri. I dag är staden ett centrum för högre utbildning och sjukvård. Dess ekonomi baseras på forskning, utbildning, finanssektor och teknik (huvudsakligen bioteknik).