Sidan innehåller annonslänkar

Barbell - 9 st vita kristaller


Jämför produkt Barbell - 9 st vita kristaller online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Barbell - 9 st vita kristaller i kategorin PIERCINGSMYCKEN här hos oss.

Produktinformation

Vackert piercingsmycke med 9 st gnistrande vita kristaller till tragus och helix.9 st kristallerKirurgiskt stålTrådtjocklek 1,2 mmLängd på staven6 mm7 mm8 mm9 mm10 mmKristallstorlek 3 mmBilderna... .

Se gärna också

Barbell - 316L kirurgstål

Invändigt gängad barbell med topp i fint mönster. Smycket är i 316L kriurgstål (implantatgraderat stål) Detta piercingsmycke passar till bl.a tragus och helix.Implantatgraderat 316L kirurgiskt stålTrådtjocklek...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Boston

Boston (formellt City of Boston) är huvudstad i delstaten Massachusetts i USA. Boston är den mest befolkade staden i delstaten, och den största i regionen New England. År 2005 hade staden 596 638 invånare, storstadsområdet hade 4 313 000, vilket gör det till USA:s elfte största storstadsområde. Invånarna i Boston kallas på engelska Bostonians. Boston grundades av puritanska kolonisatörer 1630 på en halvö i Massachusetts Bay, och är därigenom en av de äldsta städerna i USA. Staden har blivit en av de kulturellt mest betydelsefulla städerna i USA och räknas som en världsstad.Många av de stora händelserna under den amerikanska revolutionen ägde rum i Boston, som var en stor hamnstad och centrum för tillverkningsindustri. I dag är staden ett centrum för högre utbildning och sjukvård. Dess ekonomi baseras på forskning, utbildning, finanssektor och teknik (huvudsakligen bioteknik).