Barbell - 3 st vita kristaller med diamantfattning


Beställ Barbell - 3 st vita kristaller med diamantfattning på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Barbell - 3 st vita kristaller med diamantfattning inom kategorin PIERCINGSMYCKEN.

Produktinformation

Vackert piercingsmycke med 3 st gnistrande vita kristaller till tragus och helix.Kristaller med diamantfattningKirurgiskt stål1,2 mmLängd på stavKristallstorlek 3 mmStaven har utvändig gängning vilket... .

Se gärna också

Barbell enkel - 1,2 mm - 6 mm - 24K guld PVD 3 mm vit kristall

Barbell med 3 mm kristall. Piercingsmycke med en vacker gnistrande kristall som assar till din piercing i örat. Passar perfekt till din piercing i ex helix, tragus eller conch. Smycket är i 316L kirurgstål...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Boston

Boston (formellt City of Boston) är huvudstad i delstaten Massachusetts i USA. Boston är den mest befolkade staden i delstaten, och den största i regionen New England. År 2005 hade staden 596 638 invånare, storstadsområdet hade 4 313 000, vilket gör det till USA:s elfte största storstadsområde. Invånarna i Boston kallas på engelska Bostonians. Boston grundades av puritanska kolonisatörer 1630 på en halvö i Massachusetts Bay, och är därigenom en av de äldsta städerna i USA. Staden har blivit en av de kulturellt mest betydelsefulla städerna i USA och räknas som en världsstad.Många av de stora händelserna under den amerikanska revolutionen ägde rum i Boston, som var en stor hamnstad och centrum för tillverkningsindustri. I dag är staden ett centrum för högre utbildning och sjukvård. Dess ekonomi baseras på forskning, utbildning, finanssektor och teknik (huvudsakligen bioteknik).