Barbell - 5 st vita kristaller med diamantfattning


Beställ Barbell - 5 st vita kristaller med diamantfattning på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Barbell - 5 st vita kristaller med diamantfattning inom kategorin ÖRA.

Produktinformation

Vackert piercingsmycke med 5 st gnistrande vita kristaller till tragus och helix.Kristaller med diamantfattningKirurgiskt stål1,2 mmLängd på staven6 mmKristallstorlek 3 mmStaven har utvändig gängning... .

5

5 (V) var ett normalår som började en torsdag i den julianska kalendern.

Se gärna också

Clicker med kedja - dubbleradig - kirurgiskt stål - guld PVD

Clicker med dubbel kedja i kirurgiskt stål och guld PVD. Färgen är beständig och går inte bort. Tål både dusch och bad.Tjockleken på clickern är 1,2 mm. Smycket finns i följande längder6 mm8...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Boston

Boston (formellt City of Boston) är huvudstad i delstaten Massachusetts i USA. Boston är den mest befolkade staden i delstaten, och den största i regionen New England. År 2005 hade staden 596 638 invånare, storstadsområdet hade 4 313 000, vilket gör det till USA:s elfte största storstadsområde. Invånarna i Boston kallas på engelska Bostonians. Boston grundades av puritanska kolonisatörer 1630 på en halvö i Massachusetts Bay, och är därigenom en av de äldsta städerna i USA. Staden har blivit en av de kulturellt mest betydelsefulla städerna i USA och räknas som en världsstad.Många av de stora händelserna under den amerikanska revolutionen ägde rum i Boston, som var en stor hamnstad och centrum för tillverkningsindustri. I dag är staden ett centrum för högre utbildning och sjukvård. Dess ekonomi baseras på forskning, utbildning, finanssektor och teknik (huvudsakligen bioteknik).

Pandora

Pandora kan syfta på: Pandora – en fiktiv måne i filmen Avatar Pandora (artist) (1970–), en svensk artist, Anneli Magnusson Pandora (djur) – ett släkte av musslor Pandora (docka) – en särskild typ av modedocka Pandora (företag) – en dansk juvelerarfirma Pandora (instrument) – ett stränginstrument Pandora (spelkonsol) – en handhållen spelkonsol Pandora (svamp) – ett släkte av svampar Pandora Internet Radio – en webbtjänst för musiklyssning i USA Pandora Press – ett tidigare svenskt serieförlag 1986–2001