Sidan innehåller annonslänkar

Emalie Necklace

Beställ Emalie Necklace på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Emalie Necklace inom kategorin Necklace.

Produktinformation

Subtil, men pirrig. Det är Emalie-halsbandet i svart om vi bara hade två ord för att beskriva det.

Denna pjäs behåller elegansen från Emalie Collection, samtidigt som det ger den djupa, mystiska tjusningen av svart emalj. Dessutom passar det här halsbandet bra med antingen matchande eller kontrasterande smycken från våra andra kollektioner, men det väcker också uppmärksamhet som en fristående pjäs. .

Se gärna också

Charms Snake Necklace RG

Berlockhalsband med ormkedja. Perfekt som det är men ännu bättre i kombination med våra berlocker. Lägg varje smycke till ditt halsband och justera kedjans längd med spännet – du bestämmer hur allt ska sitta och kännas. Och eftersom alla våra berlocker är fodrade med halkskyddande silikon, sitter varje berlock perfekt på plats.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Berlocker

Berlocker från CU Jewellery

Se alla produkter
Rado Captain Cook

Rado Captain Cook från Rado

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Efva Attling

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Nordic Spectra

Se alla produkter