Barbell rund fattning - 3 st regnbågsskimrande kristaller


Jämför produkt Barbell rund fattning - 3 st regnbågsskimrande kristaller online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Barbell rund fattning - 3 st regnbågsskimrande kristaller i kategorin Med kristaller här hos oss.

Produktinformation

Vackert piercingsmycke med gnistrande regnbågsskimrande kristaller till bl.a tragus och helix.Kirurgiskt stål1,2 mmLängd 6 mmKristallstorlek 3 mm .

Se gärna också

Ear cuff - äkta silver med kristaller -fake piercing

Ear cuff eller som vissa kallar det, fake piercingring till helix. Hetaste trenden just nu! Dubbelradigt smycke med kristaller. Smycket är i 925 sterling silver (äkta silver) Enkel att ta av och sätta...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Boston

Boston (formellt City of Boston) är huvudstad i delstaten Massachusetts i USA. Boston är den mest befolkade staden i delstaten, och den största i regionen New England. År 2005 hade staden 596 638 invånare, storstadsområdet hade 4 313 000, vilket gör det till USA:s elfte största storstadsområde. Invånarna i Boston kallas på engelska Bostonians. Boston grundades av puritanska kolonisatörer 1630 på en halvö i Massachusetts Bay, och är därigenom en av de äldsta städerna i USA. Staden har blivit en av de kulturellt mest betydelsefulla städerna i USA och räknas som en världsstad.Många av de stora händelserna under den amerikanska revolutionen ägde rum i Boston, som var en stor hamnstad och centrum för tillverkningsindustri. I dag är staden ett centrum för högre utbildning och sjukvård. Dess ekonomi baseras på forskning, utbildning, finanssektor och teknik (huvudsakligen bioteknik).