Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 år .

Se gärna också

LONGINES Spirit Pioneer Edition 42mm

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 år

The Pioneer Spirit Lives On

Longines lägger till sin Longines Spirit-kollektion en ny grad 5 titankronograf, avsedd för märkets mest populära butiker. Det lätta stycket presenteras på ett svart syntetiskt band med neongröna sömmar som matchar den mattsvarta urtavlans visare och arabiska siffror, som är belagda med Super-LumiNova® för optimal synlighet. Det 42,00 mm titanhöljet har ett exklusivt COSC-certifierat automatiskt urverk (L688.4) med en balansfjäder av silikon. Fodralet är graverat med orden "PIONEER EDITION".

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024