Sidan innehåller annonslänkar

LONGINES Spirit 37mm

Beställ LONGINES Spirit 37mm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten LONGINES Spirit 37mm inom kategorin Longines Spirit.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 årPionjärandan lever vidare Historiskt sett har Longines följt legendariska pionjärer när de erövrar luft, land och hav.

Idag har det bevingade timglasmärket hämtat inspiration från detta arv för att skapa Longines Spirit, en kollektion med en oklanderlig härkomst. Denna samling kopplar samman historia med innovation genom att kombinera referenser till flygets glansdagar med dagens estetiska och tekniska krav.

Dessa resoluta samtida klockor är ett bevis om den pionjäranda som har inspirerat varumärket sedan dess tidigaste dagar. En glödande hyllning till dessa exceptionella män och kvinnor som, genom rekord, bedrift eller uppvisning av mod, har satt sin prägel på historien - driver nya generationer att överträffa sig själva. .

Produkter från kända varumärken
Ringar

Ringar från Georg Jensen

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Nordic Spectra

Se alla produkter
Armband

Armband från CU Jewellery

Se alla produkter
bracelet

bracelet från Daniel Wellington

Se alla produkter