Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 år.En stjärna i Longines galax En silvermåne en vårnatt; en stjärna som gnistrar når sin topp och försvinner sedan.

En symbol för tiden som går, levande tid och månen som förtrollar oss med sina runda, delikata linjer, är Longines PrimaLuna en hyllning till denna silverstjärna. Dess mjuka siluett förstärks av den utsökta renheten i urtavlan, och helheten belyses av ett spel av gnistrande diamanter. .

Se gärna också

LONGINES PrimaLuna 30mm

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 år

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024