Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 årHYDROCONQUEST-kollektionen är en sann referenspunkt för sportklockor.

De nya modellerna drivs av ett exklusivt Longines GMT-urverk som möjliggör visning av tiden för två olika tidszoner. Det är utrustat med en balansfjäder av kisel och innovativa icke-magnetiska komponenter som gör detta kaliber mer än 10 gånger mer motståndskraftigt mot magnetiska fält än ISO 764-standarden.Longines HydroConquest GMT kännetecknas även av sitt 41 mm i diameter rostfria stålhölje med skruvlock och krona. .

Se gärna också

LONGINES HydroConquest Automatic 41mm

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 år

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024