Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 årEn ny helkeramisk version breddar Longines HydroConquest-kollektionLongines erbjuder en ny helsvart keramisk version av HydroConquest-klockan.

Den dynamiska profilen på denna klocka kompletterar en linje som nyligen utökats med varianter med en ram förstärkt med en färgad keramisk insats. HydroConquest-kollektionen kombinerar den tekniska förträffligheten och traditionella elegansen hos varumärket och hämtar sin inspiration från vattensportens värld.Longines har nyligen gett sin HydroConquest-linje en ny briljans genom att skapa snygga modeller med en ram prydd med en färgad keramisk insats.

Idag går varumärket ännu längre i att använda detta exklusiva material med en modell helt tillverkad av svart keramik vars urtavla stolt visar sin kemiska sammansättning ZrO2. Detta mycket tekniska och reptåliga material passar perfekt till det sportiga utseendet på den nya HydroConquest-klockan.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024