Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 år Det nya högfrekventa urverket garanterar högre precision och drar nytta av Longines rika arv av att producera urverk med hög gångfrekvens i över 100 år.

Inspirerad av den ursprungliga Longines Ultra-Chron Diver från 1968, återspeglar den nya modellen dess förfaders ikoniska grunddesign.NYA ULTRA-CHRON är inspirerad av 1968 års modell Den nya Longines Ultra-Chron är inspirerad av de estetiska grunderna såväl som de professionella dykfunktionerna hos 1968 års modell. Den har en enkelriktad roterande infattning samt ett inskruvat boett och krona.

Den erbjuder också bra läsbarhet och är vattentät till 30 bar (300 meter)ULTRAKRONOMETERCERTIFIERINGENMed århundraden av klocktillverkningsexpertis har Longines en pionjärroll i ett antal tekniska framsteg och fortsätter att visa ett orubbligt engagemang för innovation. dess ständiga strävan efter excellens har i sin tur lett till att de utrustat alla sina automatiska klockor med toppmoderna urverk som inkluderar en balansfjäder av silikon. Precisionen i denna nya högfrekventa urverk är certifierad av TIMELAB  Noggrannheten hos Longines Ultra-Chron bekräftas av dess certifiering som ultrakronometer av Timelab, ett oberoende testlaboratorium i Genève.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024