Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 årThe Longines Heritage Classic – Tuxedo en inblick i de vilda festerna under det senare 1940-taletLongines erbjuder två nya modeller inspirerade av historiska föremål med den typiska estetiken från den återvunna friheten från det sena 1940-talet.

Du kan lätt föreställa dig det på handleden av festdeltagare på jazzklubbar. De har fått smeknamnet "Tuxedo" av samlare, kontrasten av svart och vitt på deras urtavla påminner oss om kostymerna som bars under tidens eleganta och festliga kvällar.För att respektera andan i originalmodellerna har Longines här valt att inte lägga till ordet "Automatic" på urtavlarna.

I linje med syftet att skapa klockor som är så trogna historiska klockor som möjligt, finns det heller inget datumfönster på moderna modeller, som presenteras på halvmatta svarta läderband, helt i linje med tidsandan.Longines hyllar det sena 1940-talets sorglösa anda. Efter det hårda kriget kom en tid av välstånd och högtid.

Elegans var tillbaka på modet; män bar kostymer och kvinnor bar nyligen introducerade nylonstrumpor. Folk klädde ut sig för att gå ut och dansa till jazzbandens rytm.

Den nya Longines Heritage Classic - Smoking-skapelser - en med 3 visare och den andra med en kronograf - är inspirerade av två historiska klockor designade i sin tids anda, moderniserade.Longines Heritage Classic – Tuxedo finns i två versioner en 3-handsmodell och en kronografmodell. Den förstnämnda sticker ut för estetiken i sin urtavla, en typisk och mycket populär design från 1940-talet.

En opalsilverskiva omgiven av en sublim mattsvart cirkel av tunna batongvisare täckta med Super- LumiNova®. Den lilla sekundvisaren, som är placerad vid klockan 6, är off-centrerad denna detalj bidrar till charmen hos denna 38,50 mm-diameter klocka som innehåller det exklusiva L893.5-urverket med sin silikonbalansfjäder, en garanti för kvalitet och precision.Kronografversionen visar mattsvart, opalin och midnattsblått, färger lika eleganta som raffinerade.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024