Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 år .

Se gärna också

LONGINES Conquest Heritage Central Power Reserve 38mm

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 år.

Longines presenterar den nya CONQUEST HERITAGE CENTRAL POWER RESERVE i ett 38 mm boett. Självuppdragande mekanisk rörelse, exklusiv Longines-kaliber L896.5 med kraftreserv på roterande skivor i mitten av urtavlan. En ikonisk modell omarbetad i en champagnefärgad urtavla ihop med ett integrerat svart alligatorläderarmband för att markera Conquest-kollektionens 70-årsjubileum.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024