Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 år.Den är omedelbart igenkännbar genom sina två kronor och interna roterande ram.

Den nya LONGINES LEGEND DIVER återuppstår med en diameter på 39 mm, trogen den ursprungliga modellen från 1959 som den hämtar inspiration från. Certifierad som en dykarklocka med vattentäthet upp till 30 bar / 300 meter drivs modellen av en exklusiv Longines L888.6-kaliber som är motståndskraftig mot magnetfält och utrustad med en balansfjäder i silikon.

Detta ur har en kraftreserve på upp till 72 timmar. Hela klockan är kronometercertifierad av COSC.

Timmarna markeras av förlängda index och upphöjda lysande arabiska siffror. Pilarformade visare i rhodiumpläterad och polerad finish, belagda med Super LumiNova®, markerar tiden med optimal synlighet under alla förhållanden.

Kollektionens symbol, en dykare, är präglad på klockans perfekt vinklade skruvlock. Denna modell med svart urtavla presenteras på ett brunt läderarmband med en ståltungspänne. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024