Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 år .

Se gärna också

LONGINES Flagship Heritage

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 år

Longines Heritage: En herrklocka med vit urtavla och safirglas. Klockan har en klassisk diameter på 38,5 mm och en boett i silverfärgat rostfritt stål. Den är utrustad med ett elegant brunt läderarmband. Klockan är inte vattentät, men har en klassificering på 3 BAR, vilket innebär att den tål vattenspray och regn. Den drivs av ett pålitligt automatiskt urverk och har en praktisk datumfunktion. En tidlös och stilren klocka för en elegant look.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024