Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 årLongines Weems Second-Setting Watch är en hyllning till navigationssystemet som uppfanns av Captain Philip van Horn Weems. .

Se gärna också

LONGINES Heritage 35mm

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 år

Longines Heritage: En herrklocka med svart urtavla och akrylglas. Klockan har en diameter på 35 mm och en boett i silverfärgat rostfritt stål. Den är utrustad med ett stilfullt svart läderarmband med en bredd på 18 mm. Klockan är inte vattentät, men har en klassificering på 3 BAR, vilket innebär att den tål vattenspray och regn. Den drivs av ett pålitligt automatiskt urverk med kaliber L633 och har en praktisk datumfunktion. En klassisk och tidlös klocka som passar perfekt för en elegant look.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024