Sidan innehåller annonslänkar

LONGINES Heritage 35mm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 årLongines Heritage En herrklocka med svart urtavla och akrylglas.

Klockan har en diameter på 35 mm och en boett i silverfärgat rostfritt stål. Den är utrustad med ett stilfullt svart läderarmband med en bredd på 18 mm.

Klockan är inte vattentät, men har en klassificering på 3 BAR, vilket innebär att den tål vattenspray och regn. Den drivs av ett pålitligt automatiskt urverk med kaliber L633 och har en praktisk datumfunktion.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

LONGINES Flagship 40mm -6%

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 år

En tidlös kollektion

Lanseringen av det första flaggskeppet av Longines 1957 möttes med rungande framgång. Idag återfinns denna tidlösa kollektion fortfarande i märkets produktsortiment i omarbetad form. Dessa modeller är alla utrustade med en självuppdragande kaliber och kommer att förtrolla älskare av klassiska, robusta klockor. Ett brett utbud av urtavlor och ett urval av storlekar gör att alla kan hitta den klocka som passar honom eller henne.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024