Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.Elegans i minsta detaljMed sin diskreta profil, klassiska stil och estetiska variationer som samtidigt är aktuella och tidlösa, är Mini DolceVita ett litet men mäktigt mästerverk som uttrycker, i lika delar, Longines tysta lyx och samtida elegans på ett utsökt sätt.Varje modell i Mini DolceVita-kollektionen har en rektangulär boett av rostfritt stål som mäter 21,50 mm x 29,00 mm och drivs av ett högprecist L178 kvartsurverk.

Höjdpunkten i den nya Mini DolceVita-kollektionen glänser med en boett som omramas av 38 IF-VVS Top Wesselton-diamanter. Den runda Cosmo-urtavlan inuti den rektangulära boetten fokuserar uppmärksamheten på dess kompromisslösa elegans.Denna klocka presenteras på ett nydesignat armband av rostfritt stål som, tack vare sina 198 länkar, förstärker klockans juvelprydda anda och erbjuder enastående komfort för bäraren. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024