Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.Det italienska sättet att leva förstärkt av en tidlös elegans Ända sedan starten har Longines DolceVita-kollektionen illustrerat Longines klockmärkes samtida elegans världen över.

Inspirerad av "Dolce Vita" är det en hyllning till livets sötma. Idag öppnas ett nytt kapitel i denna kollektion med en unik tolkning med mjukade linjer.

Se gärna också

LONGINES Mini DolceVita 21.5mm

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.

Elegans i minsta detalj

Med sin diskreta profil, klassiska stil och estetiska variationer som är både tidlösa och samtidiga är Mini DolceVita ett litet men mäktigt mästerverk som uttrycker, i lika delar, Longines tysta lyx och samtida elegans på ett utsökt sätt.

Varje referens i Mini DolceVita-kollektionen har en rektangulär boett i rostfritt stål som mäter 21,50 mm x 29,00 mm och drivs av ett högprecist L178 kvartsurverk. Den rektangulära silverfärgade romerska urtavlan inne i boetten riktar uppmärksamheten mot dess kompromisslösa elegans.

Klockan är tillgänglig med både alligatorrem och ett nydesignat armband i rostfritt stål som, med sina 198 länkar, förstärker klockans juvelprydda karaktär och erbjuder enastående komfort för bäraren.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024