Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.Det italienska sättet att leva förstärkt av en tidlös elegans Ända sedan starten har Longines DolceVita-kollektionen illustrerat Longines klockmärkes samtida elegans världen över.

Inspirerad av "Dolce Vita" är det en hyllning till livets sötma. Idag öppnas ett nytt kapitel i denna kollektion med en unik tolkning med mjukade linjer.

Se gärna också

LONGINES DolceVita 21mm -60%

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.

Den italienska livsstilen förhöjd av en tidlös elegans Sedan starten har Longines DolceVita-kollektionen illustrerat den samtida elegansen hos Longines klocktillverkningsvarumärke över hela världen. Inspirerad av "Dolce Vita" är det en hyllning till livets sötma. Idag öppnas ett nytt kapitel i denna kollektion med en unik tolkning som har mjukare linjer. Dessa nya varianter kommer utan tvekan att imponera på kvinnor som har gjort charm till en livsstil.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024