Barbell rund fattning - 3 st vita kristaller - titan


Jämför produkt Barbell rund fattning - 3 st vita kristaller - titan online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Barbell rund fattning - 3 st vita kristaller - titan i kategorin Längd 9 mm här hos oss.

Produktinformation

Vackert piercingsmycke med gnistrande vita kristaller till exempelvis tragus och helix. Denna barbell är gjord i titan (implant grade) TitanTrådtjocklek 1,2 mmLängd på stav6 mm7 mm8 mm9 mm10 mmKristallstolek... .

Se även andra produkter från Längd 9 mm

Sortera

Från kunskapsbanken

Boston

Boston (formellt City of Boston) är huvudstad i delstaten Massachusetts i USA. Boston är den mest befolkade staden i delstaten, och den största i regionen New England. År 2005 hade staden 596 638 invånare, storstadsområdet hade 4 313 000, vilket gör det till USA:s elfte största storstadsområde. Invånarna i Boston kallas på engelska Bostonians. Boston grundades av puritanska kolonisatörer 1630 på en halvö i Massachusetts Bay, och är därigenom en av de äldsta städerna i USA. Staden har blivit en av de kulturellt mest betydelsefulla städerna i USA och räknas som en världsstad.Många av de stora händelserna under den amerikanska revolutionen ägde rum i Boston, som var en stor hamnstad och centrum för tillverkningsindustri. I dag är staden ett centrum för högre utbildning och sjukvård. Dess ekonomi baseras på forskning, utbildning, finanssektor och teknik (huvudsakligen bioteknik).

Emma

Emma eller EMMA kan syfta på: