Sidan innehåller annonslänkar
Thomas Sabo

Thomas Sabo Halsband Glittrande Hjärta

Kontrollera pris

Köp nu

* Artikelnamn Halsband Glittrande Hjärta * Längd Justerbar längd - 40-45 cm * Bredd 1,55 cm * Höjd 1,6 cm * Djup 0,12 cm * Material Silver * Sten Cubic Zirconia * Varumärke...


Beställ Thomas Sabo Halsband Glittrande Hjärta på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thomas Sabo Halsband Glittrande Hjärta inom kategorin Halsband.

Läs mer...
Kategori: Halsband
Artikelnummer: KE2127-051-14-L45V
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Seiko Prospex

Seiko Prospex från Seiko

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Caroline Svedbom

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

5

5 (V) var ett normalår som började en torsdag i den julianska kalendern.

Boston

Boston (formellt City of Boston) är huvudstad i delstaten Massachusetts i USA. Boston är den mest befolkade staden i delstaten, och den största i regionen New England. År 2005 hade staden 596 638 invånare, storstadsområdet hade 4 313 000, vilket gör det till USA:s elfte största storstadsområde. Invånarna i Boston kallas på engelska Bostonians. Boston grundades av puritanska kolonisatörer 1630 på en halvö i Massachusetts Bay, och är därigenom en av de äldsta städerna i USA. Staden har blivit en av de kulturellt mest betydelsefulla städerna i USA och räknas som en världsstad.Många av de stora händelserna under den amerikanska revolutionen ägde rum i Boston, som var en stor hamnstad och centrum för tillverkningsindustri. I dag är staden ett centrum för högre utbildning och sjukvård. Dess ekonomi baseras på forskning, utbildning, finanssektor och teknik (huvudsakligen bioteknik).

Örhängen

Denna artikel behandlar smycket örhänge. För själva håltagningen, se Piercing Örhängen är de smycken som är avsedda att fästas i öronloben, ofta i form av en örsnibbspiercing. Clips (som inte kräver hål i öronen) kom på 1930-talet. På 1950-talet kom örhängen som skruvades fast i öronloben. Mest utrerade moden: gigantiska plastpärlor och Chanelclips under 1950- och 1960-talet; tunna stora guldringar ("kreolringar") under 1970-talet; decimeterlånga "orientaliska" hängen c:a 1988–1992.