Sidan innehåller annonslänkar

GARMIN vivomove® Trend

Beställ GARMIN vivomove® Trend på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GARMIN vivomove® Trend inom kategorin Garmin.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

Registrera din Garminklocka hos Garmin & få totalt 3 års garanti.SNYGG OCH STILREN SMARTWATCH-HYBRIDGarmins smart-watch vivomove Trend kombinerar en klassisk, analog stil med viktiga smartfunktioner som smartphoneaviseringar och Garmin Pay kontaktlösa betalningar. BATTERITIDLadda mindre med en batteritid på upp till 5 dagar i smartwatchläge och ytterligare en dag vid endast analog användning. Femton minuters laddning ger upp till 1 dags batteritid i smart-watch läge.

Njut av bekvämligheten med trådlös laddning med de flesta Qi-certificerade laddningsplattor (ingår ej). ETT SNYGGT SMYCKE PÅ DIN HANDLEDvivomove Trend finns i flera olika färger och har en infattning i rostfritt stål, kupolformat glas och bekvämt silikonarmband, vilket gör att den passar perfekt både på jobbet, på träningen eller på fest - var du än är. Och den är kompatibel med 20mm armband med snäppspänne som branschstandard. TRADITIONELL KLOCKDESIGNDen dolda pekskärmen visas bara när du behöver den.

Klockvisarna flyttar sig dynamiskt när du interagerar med pekskärmen. SMARTAVISERINGARTa emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med dina kompatibla Apple eller Android smartphone. Du kan även svara på SMS om du har en Android-telefon.TRÅDLÖSA BETALNINGAR MED GARMIN PAY Betala snabbt och enkelt med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay via deltagande leverantörer.SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONERNär din smartwatch och telefonen är ihopparade kan ett meddelande med din aktuella position skickas till dina kontakter manuellt eller – när du promenerar, springer eller utför utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor.KRONOGRAFTIMER OCH STOPPUR Se sekunderna ticka när visarna synkroniseras med varandra som stoppur och timer.GARMIN CONNECT-APPENSe din hälso- och träningsinformation, få kontakt med och tävla med vänner, registrera dig för utmaningar och få utmärkelser och ännu mer, allt i ett, helt kostnadsfritt utan abonnemang smartphone-appen.

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERYSe kroppens energinivåer under dagen så att du vet när kroppen är laddad och redo för en aktivitet, eller trött och behöver ladda om med vilsam sömn.PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Se kroppens energinivåer under dagen så att du vet när kroppen är laddad och redo för en aktivitet, eller trött och behöver ladda om med vilsam sömn.SÖMNREGISTRERING OCH SÖMNRESULTAT Förstå hur din kropp återhämtar sig med vår funktion för att övervaka sömn. När du vaknar får du ett sömnresultat, en sammanställning av dina sömnstadier, pulsoximetri och andning, tillsammans med detaljerad information för bättre sömnkvalitet.PULSE OX-SENSOR Använd pulsoximetrisensorn för att göra stickprov på blodets syremättnad när som helst under dagen, eller under en del av natten medan du sover, för att se hur väl kroppen tar upp syre.STRESSÖVERVAKNING Se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag.

Avslappningspåminnelser kan uppmana dig att utföra en kort andningsövning när klockan upptäcker att du känner du dig stressad.AVSLAPPNADE ANDNINGNär du vill koppla av eller fokusera kan du starta en andningsövning som aktivitet så mäter klockan stress och andning för att hjälpa dig att få en bättre förståelse för hur du andas.HÄLSOREGISTRERING FÖR KVINNOR Använd appen Garmin Connect för att följa din menstruationscykel eller graviditet. Logga symtom, få tränings- och kostutbildning och ännu mer.

Du kan till och med se och logga uppgifter på handleden.VÄTSKEKONTROLL Logga ditt dagliga vätskeintag och undvik uttorkning. Du kan till och med ställa in ett automatiskt mål i träningsklockan för ditt vätskeintag som justeras baserat på hur mycket du svettas under olika aktiviteter.REGISTRERA DIN ANDNING Se hur du andas under dagen, när du sover och under andningsövningar eller yogaaktiviteter för att få en bättre förståelse för hur du andas.ANSLUTEN GPS Anslut till din kompatibla smartphones Anslut till GPSen på din kompatibla smartphone så att du får mer exakt distansmätning under promenader, cykelturer och löpturer utomhus.METABOLISK ÅLDER Den här funktion använder kronologisk ålder, intensiv aktivitet varje vecka, vilopuls samt BMI eller kroppsfettprocent för att uppskatta om din kropp är yngre eller äldre än du är.

Du får även tips om hur du sänker din metaboliska ålder (den smarta vågen Index™ S2 krävs för att använda värdet kroppsfett i procent).INTENSIVA MINUTER Med Intensiva minuter ger dig en bättre uppfattning om när du uppnått det under dagen och under vilken aktivitet.FÖRINLÄSTA SPORTAPPAR Variera träningen med aktivitetsprofiler för yoga, styrketräning, konditionsträning, simning i bassäng med mera.TRÄNINGSMÄTNING När du är ute mäter vívomove® Trend-smartwatchen steg1, trappor, kalorier, intensiva minuter och mycket mer. Du kan även synkronisera data med flera smartwatches från Garmin.VATTENKLASS Den här klockan är vattentålig, vilket gör den perfekt för simning, dusch eller spa. LITEN, ELEGANT DESIGNMed en boett på bara 40mm sticker den bara ut för att den är så snygg. .

Produkter från kända varumärken
Flik Flak Barnklockor

Flik Flak Barnklockor från Flik Flak

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Schalins

Se alla produkter
ring

ring från Daniel Wellington

Se alla produkter
Armband

Armband från Efva Attling

Se alla produkter