GARMIN vivomove Style 42mm Grafitfärgat aluminium & Svart nylonarmband

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 3 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.ELEVATE YOUR LOOK Denna eleganta smartwatch har en kombination av det traditionella utseendet hos en analog klocka och de smarta funktionerna som du behöver för att hålla jämna steg med ditt aktiva liv.Elegant analog design med en smart tvist.Hemliga skärm? Ja, gärna.

Tryck för att visa touchskärmen i färg.Nu behöver du bara titta på handleden för att läsa sms *1.Utsidan är inte allt. Du kan även få koll på din hälsa och kondition.Matvaror, kaffe, impulsköp, eller vad du nu är sugen på.

Betala med klockan *2.En laddningskabel är ingen snygg accessoar. Du får upp till 5 dagars batteritid. TRADITIONAL WATCH DESIGN AMOLED-färgskärmen syns bara när du behöver dem.

Interagera med pekskärmen så rör sig visarna dynamiskt med grafiken. FASHION-FORWARD MATERIALS vívomove Style finns i flera olika versioner och har en aluminiumboett med satinyta och kupolformad Corning® Gorilla®-glas för en trendig och slitstark design. And it"s compatible with industry-standard 20 quick release bands. ENKLARE BETALNINGAR Breeze through checkout lines and select transit systems with the Garmin Pay™ contactless payment solution *2. SMARTA AVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel smartphone. KALENDERVY Se enkelt dina planer för dagen med en särskild skärm för din kalender. KRONOGRAFTIMER OCH STOPPUR Se sekunderna ticka när visarna synkroniseras med varandra som stoppur och timer. SYNKRONISERA MED GARMIN CONNECT Se all hälso- och träningsinformation på ett och samma ställe. Garmin Connect™- appen är ett växande community där du kan koppla upp dig, tävla och dela. ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Se kroppens energinivåer under dagen så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila. STRESSREGISTRERING Se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag.

Avslappningspåminnelser kommer till och med att uppmana dig att utföra en kort andningsövning om du känner dig stressad. PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Klockan mäter din puls kontinuerligt *3 och informerar dig om den är för hög eller låg när du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter. VÄTSKEKONTROLL Logga ditt dagliga vätskeintag och undvik uttorkning. AVANCERAD SÖMNREGISTRERING Få en helhetsbild av hur du sover i Garmin Connect med en sammanställning över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn samt pulsoximetri *4. REGISTRERING AV MENSCYKEL Använd appen Garmin Connect för att hålla koll på din cykel, logga fysiska och känslomässiga symptom och lära dig mer om träning och kost under varje fas i cykeln.

Få information om din cykel direkt på handleden. UPPKOPPLAD GPS Anslut till kompatibla smartphones GPS så att du kan mäta när du går, cyklar och springer utomhus. FÖRINLÄSTA SPORTAPPAR Variera träningen med aktivitetsprofiler för yoga, styrketräning, konditionsträning, simning i bassäng med mera. TRÄNINGSREGISTRERING När du är ute mäter vívomove Style steg, trappor, intensiva minuter och mycket mer. Du kan även synkronisera data med flera smartwatches från Garmin. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024