GARMIN Venu 3 Mer än bara en smartwatch den är din personlig tränare

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask.

Registrera din Garminklocka hos Garmin och få totalt 3 års garanti. MED UPP TILL 14 DAGARS BATTERITID KAN VENU 3 GE DIG EN MER KOMPLETT BILD AV DIN HÄLSA. DU FÅR INTE ENBART VETA HUR LÄNGE DU SOV. DU FÅR ÄVEN SE SÖMNKVALITETEN, HUR MYCKET SÖMN DU BEHÖVER, VAD SOM TÖMMER KROPPEN PÅ ENERGI OCH VAD SOM LADDAR DEN. MED MER ÄN 30 SPORTAPPAR, ANIMERADE TRÄNINGSPASS OCH GARMIN COACH TRÄNAR DU ÄNDAMÅLSENLIGT OCH EFFEKTIVT. TA EMOT OCH RING SAMTAL DIREKT FRÅN HANDLEDEN. VENU 3 ÄR FRAMTAGEN FÖR ALLA DINA AKTIVITETER OCH KAN ÄVEN REGISTRERA RULLSTOLSKÖRNING.

DEN HAR INBYGGDA TRÄNINGSPASS SOM ÄR UTFORMADE FÖR DIG SOM SITTER I RULLSTOL.KNOW THE REAL YOUVenu 3 har avancerade hälso- och träningsfunktioner och även möjlighet att ringa samtal och skicka sms. Den är mer än bara en smartwatch – den är en personlig tränare på handleden och hjälper dig att nå dina mål. LJUSSTARK AMOLED-PEKSKÄRM PÅ 1,4″ UPP TILL 14 DAGARS BATTERITID I SMARTWATCHLÄGE DETALJERAD INFORMATION OM HÄLSA OCH VÄLBEFINNANDE AVANCERADE TRÄNINGSFUNKTIONER FUNGERAR MED APPEN GARMIN CONNECT™ PÅ IPHONE®- OCH ANDROID™-SMARTPHONES LÄTT 45 MM BOETT MED INFATTNING I ROSTFRITT STÅL ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Se energinivåer under dagen så att du vet när kroppen är laddad och redo för en aktivitet, eller när den är trött och behöver ladda om med sömn.

Och få ännu mer detaljer och personlig information om hur sömn, tupplurar, dagliga aktiviteter och hög stress påverkar energinivåerna. SÖMNCOACH Få sömnresultat och personlig coachning kring hur mycket sömn du behöver och hur du kan förbättra din sömnkvalitet. Du kan följa olika sömnstadier och tupplurar – och se flera viktiga mätvärden under sömnperioden, som HRV-status för att bättre förstå din hälsa. INBYGGDA SPORTAPPAR Registrera alla sätt som du rör dig på med fler än 30 förinstallerade sportappar för utomhussporter med GPS och inomhussporter – inklusive gång, löpning, cykling, simning i bassäng, aktiviteter för rullstolsanvändare med mera. INBYGGD HÖGTALARE OCH MIKROFON När den är ihopparad med en kompatibel smartphone kan du ringa och ta emot telefonsamtal direkt från klockan.

Dessutom kan du använda din smartphones röstassistent till att svara på sms och mycket mer. TRÄNINGSFÖRDEL OCH ÅTERHÄMTNINGSTID Få bättre förståelse för hur varje träningspass påverkar din kropp och hur mycket tid du behöver för att återhämta dig så att du kan anta alla träningsutmaningar. MORGONRAPPORT Få en översikt över sömn, återhämtning, daglig kalender, HRV-status med mera så fort du vaknar. Du kan till och med anpassa rapporten så att den visar vad du vill se. .

Produktbeskrivning

En smartwatch är en digital klocka som bärbar enhet som är utformad för att fungera som en förlängning av din smartphone eller dator. Den är utrustad med olika funktioner som gör det möjligt för dig att enkelt hantera dina uppgifter och kommunikation utan att behöva använda din telefon eller dator.

Fördelar med att använda en smartwatch

  • Enkel åtkomst till information: Med en smartwatch kan du enkelt se meddelanden, samtal, e-post och annan viktig information utan att behöva ta upp din telefon eller dator.
  • Fitness tracking: Många smartwatch-modeller är utrustade med inbyggda sensorer som kan mäta din fysiska aktivitet, hjärtrytm, sömnkvalitet och andra fitnessparametrar.
  • Kompatibilitet: Smartwatches är vanligtvis kompatibla med både Android och iOS-enheter, vilket gör dem till en idealisk förlängning av din smartphone.
  • Anpassningsbara: Smartwatches kommer i olika stilar, färger och material, så att du kan välja en som passar din personliga stil.
  • Bekvämlighet: Med en smartwatch behöver du inte längre ta upp din telefon eller dator varje gång du får ett samtal eller meddelande. Detta gör det enklare och mer bekvämt att hålla koll på din kommunikation och uppgifter.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024