Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

Registrera din Garminklocka hos Garmin & få totalt 3 års garanti.TAKTISK MULTISPORTKLOCKA MED GPS Den här multisportklockan med GPS har safirglas, traditionella knappar och pekskärm, och den ger dig tillgång till särskilda taktiska funktioner samt kartor, musik, avancerade träningsfunktioner och mycket mer. Robust byggd med en förstklassig konstruktion efter militär standard (MIL-STD-810). Låt inte batteritiden begränsa dig. Den varar upp till 28 dagar i smartwatch-läge. När det blir mörkt kan du fortsätta med hjälp av LED-ficklampan som finns inbyggd i din smartwatch. Undgå upptäckt med specialfunktioner som kompatibilitet med mörkerseendeglasögon. Navigera världen runt med multi-GNSS.

satellitreferenser och outdoorsensorer Få smarta funktioner som betalning, musik och aviseringar när du parar ihop med en kompatibel smartphone. BATTERITID Du får upp till 28 dagars batteritid i smartwatch-läge och upp till 89 timmar i GPS-läge. KVALITET & DESIGN Den robusta men ändå smidiga konstruktionen är testad enligt amerikansk militär standard (MIL-STD-810) och har en stor skärm på 1,4 ″. PEKSKÄRM OCH KNAPPAR Traditionella knappkontroller som fungerar i alla miljöer samt ett responsivt nytt gränssnitt med pekskärm där du snabbt kan komma åt val och funktioner. INBYGGD GRÖN ELLER VIT FICKLAMPA En inbyggd ficklampa med flera lysdioder som snabbt ger dig en stark och jämn ljusstråle i grönt eller vitt ljus. KOMPATIBILITET FÖR MÖRKERSEENDE Byt enkelt mellan dagtids- och natttidsvyn med en skärm som kan läsas med mörkerseendeglasögon. SMYGLÄGE Klockan fungerar fortfarande i smygläge men lagring och delning av din GPS-position avbryts och trådlös anslutning och kommunikation avaktiveras. KILL SWITCH Om säkerheten blir ett problem kan knappen kill switch rensa enheten på allt användarminne. JUMPMASTER-LÄGE Den här funktionen beräknar högsta utlösningshöjd enligt militära riktlinjer och hjälper dig att hitta målet när du har hoppat. DUBBELT POSITIONSFORMAT Du kan enkelt synkronisera din plats med andra genom att se både Universal transverse mercator (UTM) och det militära rutnätsystemet (MGRS) på samma skärm. PROJICERADE WAYPOINTS Ställ in och spara geopositioner på andra platser, för navigering vid senare tillfällen. JAKTAKTIVITETER Registrera jakten och märk ut jaktspecifika waypoints direkt i klockan. DIRECT-TO NAVIGERING Navigera direkt till en plats eller waypoint i den globala flygdatabasen. Eller välj funktionen Närmaste för att aktivera en väg till en flygplats i närheten. VÄDERRAPPORTER Få tillgång till flygväder, t.ex.

NEXRAD-radar, METAR och TAF, så att du kan se vind, sikt, lufttryck och annat *1. INBYGGDA SPORTAPPAR Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terräng- och banlöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing, inomhusklättring med mera. HIIT-PASS Den här aktivitetsprofilen håller reda på dina högintensiva intervallpass, inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och anpassad. Ange antal rundor, arbets-/vilointervall med mera. DAGLIGA FÖRSLAG PÅ TRÄNINGSPASS Om du vill ha coachning i din träning som tar hänsyn till dig och din konditionsnivå kan du få dagliga rekommendationer för dina löp- och cykelpass baserat på din aktuella träningsbelastning och träningsstatus. FÖRUTSÄG TÄVLINGSTIDER VISUELLT Baserat på din löphistorik och din kondition ger den här funktionen en uppskattning av vad ditt tempo kan vara för den distans du vill springa.

Trenddata visar hur din träning ger resultat över tid. LÄNGRE FRAM Få snabb överblick över utvalda intressanta platser längre fram. Visa prestationsdata, tid till nästa mål och avstånd/höjd – plus en sammanfattning av viktiga ledpunkter framöver. PACEPRO™ Den unika funktionen PacePro hjälper dig att hålla tempot med lutningsanpassad guidning på löpturen. PRESTATIONSDATA Visa avancerade träningsdata om bland annat löpningsdynamik, VO2 Max justerat efter värme och höjd, VO2 Max vid terränglöpning samt återhämtningsrådgivare *2. UTHÅLLIGHET I REALTID Använd dessa data till att hålla koll på och kontrollera din ansträngning, så att du inte överanstränger dig i början av löprundan eller cykelrundan. ÅTERHÄMTNINGSRÅDGIVARE Efter varje träningspass får du veta hur lång återhämtningstid du behöver innan du kan köra ett nytt hårt pass.

Träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn tas med i beräkningen. MTB-DYNAMIK Logga detaljerna i varje cykeltur med hjälp av mått på mountainbikedata plus specialiserade mått på intensitet och flöde som betygsätter ledens svårighet och hur jämn din utförskörning är nedför en led så att du får ett resultat som du kan slå nästa gång. CLIMBPRO Använd stigningsplaneraren ClimbPro på nedladdade banor i din fēnix smartwatch för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning – samt nedförslutningar och platta partier. SURFFUNKTIONER Gör dig redo att fånga vågorna. Den här tactix-klockan fungerar med funktionen Surfline Sessions™ som skapar en video av varje våg du surfar på framför en Surfline®-kamera3.

Du kan titta på dem senare och se hur du klarade dig med ditt abonnemang på Surfline Sessions. OFFPISTÅKNING Håll dig informerad även ute i snön. Den här förinlästa profilen kan skilja mellan skidåkning och klättring.

Den visar värden som är specifika för antingen uppförs- eller nedförsåkning. LÄNGDSKIDÅKNINGSDYNAMIK När din smartwatch paras ihop med pulsbandet HRM-Pro™(säljs separat) kan skidkraftdata hjälpa dig att mäta den faktiska träningsbelastningen under ditt längdskidåkningspass. STÖD FÖR GNSS MED FLERA BAND Få tillgång till flera globala satellitnavigeringssystem (GPS, GLONASS, Galileo). Få åtkomst till flera frekvenser som skickas via navigeringssatelliter för mer exakt position i områden där GNSS-signaler reflekteras, är svaga eller normalt inte tränger igenom. ABC-SENSORER Navigera nästa rutt med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass. KARTOR ÖVER GOLFBANOR Få tillgång till CourseView-kartor i fullfärg för fler än 42 000 golfbanor runt om i världen och få knappfunktioner och funktionen PlaysLike-avstånd. SKIVIEW™-KARTOR Ge dig ut i backarna med förinlästa SkiView-kartor.

Visa pistnamn och svårighetsgrader för fler än 2 000 skidorter runt om i världen. TOPOGRAFISKA KARTOR ÖVER FLERA KONTINENTER tactix® 7 – Standard Edition är förinstallerat på TopoActive-kartor för ditt område och ger dig fri tillgång till ytterligare kartor från hela världen så att du kan få god översikt över dina äventyr. Använd den inbyggda Wi-Fi®-anslutningen till att enkelt läsa in och uppdatera kartor och programvara utan någon dator. OFFENTLIGA MARKGRÄNSER Med valfri visning av federala offentliga markgränser på topografiska kartor får du veta vart du är på väg och var du ska vara. POWER MANAGER Se hur olika inställningar och sensorer påverkar din smartklockas batteritid, så att du kan göra ändringar som förlänger batteritiden. PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Optisk puls-teknologi mäter aktivitetsintensitet och pulsvariabilitet för att beräkna din stressnivå.

Den spårar även under vatten utan pulsband. PULSE OX-SENSOR Vid höjdacklimatisering och sömnregistrering använder en pulsoximetrisensor *4 ljusstrålar vid handleden för att mäta hur väl kroppen absorberar syre. SLEEP SCORE OCH AVANCERAD SÖMNREGISTRERING Få fullständig överblick över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn. Se allt på en särskild widget som även visar sömnresultat och information. ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila. ANDNINGSREGISTRERING Se hur du andas under dagen, i sömnen och under andningsövningar och yogaaktiviteter. HEALTH SNAPSHOT™ Logga ett 2-minuterspass för att registrera viktig statistik, till exempel puls2, pulsvariabilitet, pulsoximetri4, andning och stress.

Skapa sedan en rapport med den statistiken via Garmin Connect™-appen på din kompatibel smartphone för att dela. SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel enhet. MUSIKAPPAR Lagra upp till 2 000 låtar, eller få åtkomst till strömningsappar från kompatibla tjänster som bland annat Spotify, Deezer och Amazon Music, och lyssna via hörlurar med Bluetooth®. TRÅDLÖSA BETALNINGAR MED GARMIN PAY™ Betala enkelt med med Garmin Pay, en kontaktlös betalningslösning, via deltagande leverantörer. SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER När din smartwatch och telefon är ihopparade kan din position skickas till dina kontakter antingen manuellt eller – under utvalda utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor *5, om det behövs. CONNECT IQ™ Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ på din kompatibel smartphone.*1 När den är ihopparad med en kompatibel telefon.*2 Noggrannhet för aktivitetsmätning.*3 När den är ihopparad med appen Garmin Connect™ för smarta enheter och appen Surfline för smarta enheter.*4 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.*5 När den paras ihop med en kompatibel smartphone. Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionerna går du till Garmin.com/safety. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024