Sidan innehåller annonslänkar

GARMIN MARQ Golfer Gen 2 - Carbon Edition

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask.

Registrera din Garminklocka hos Garmin & få totalt 3 års garanti.MARQ GOLFER – CARBON EDITION Strävan efter utmärkelse har höjt spelet. Du är ute efter prestanda.

Du strävar efter seger i alla aspekter av livet. Du kräver det allra bästa.

Du vill ha en modern smartklocka som speglar din passion för spelet. En klocka som är lika unik som du är.

Fräst från en massiv block av sammansvetsad kolfiber™, en uttryck för din passion med 1-18 hålmarkeringar på boetten. Kupat safirglas ger en kristallklar vy över displayen.

Fantastisk AMOLED-display och responsiv pekskärm. Var på toppen av ditt spel med en perforerad FKM läderhybridrem.

Uppnå maximal prestanda med virtuell caddie och greenkonturer. KOMPROMISSLÖS DESIGN Du älskar att spela golf. Visa det med denna lyxiga och moderna tool watch med ett perforerat hybridarmband i läder och FKM-gummi, en fantastisk AMOLED-pekskärm med traditionella knappar och en 46 mm boett i Fused Carbon Fiber™. BATTERITID Få en otrolig batteritid som håller jämna steg med dig och din träning med ett laddningsbart litiumbatteri som varar i upp till 16 dagar i smartwatchläge och upp till 42 timmar i GPS-läge. VIRTUELL CADDIE Få en klubbrekommendation baserat på vind1, höjd, svingdata med mera.

Ett nytt slagspridningsdiagram visar snabbt vilka hinder som kan vara i spel beroende på klubbval. VINDHASTIGHET OCH -RIKTNING Klockan visar vindhastighet och -riktning vilket gör det mycket enklare att lista ut vilken klubb som ska användas och i vilken riktning du ska svinga. 43 000+ FÖRINLÄSTA BANOR Denna smartwatch för golf har fler än 43 000förinlästa CourseView-kartor i fullfärg över golfbanor i hela världen. Hämta uppdateringar för banorna du spelar på mest. KLUBBREGISTRERING Para ihop klockan med de medföljande klubbspårningssensorerna Approach® CT10 för mer avancerade spårningsfunktioner, inklusive platser, avstånd och klubbtyp. FÖRBÄTTRAT PLAYSLIKE-AVSTÅND Ta reda på hur långt varje slag verkligen är med avstånd som justerats för höjdförändringar och miljöförhållanden. DATA FÖR GREEN-KONTURER Planera ditt bästa inspelsslag och sänk putten med konturdata. Med ditt aktiva medlemskap i appen Garmin Golf™ kan du se greenens lutningsriktning på utvalda banor direkt på enheten. PINPOINTER När du befinner dig i döda vinklar talar funktionen PinPointer om för dig i vilken riktning flaggan finns, så att du kan få ut mesta möjliga av varje sving. HINDERVY Med den här funktionen kan du snabbt bläddra genom varje hinder på kartan och se viktig avståndsinformation, så att du vet vad du ska undvika. GREEN VIEW Med green view visas varje greens riktiga utformning, oavsett var du befinner dig på banan, och gör att du kan dra och släppa flaggan för mer exakthet. DAGLIGA FÖRESLAGNA TRÄNINGSPASS Visa hela veckans dagliga föreslagna träningspass, som anpassar sig efter varje löprunda för att matcha din prestation och återhämtning samt de lopp som är inplanerade i din kalender i appen Garmin Connect. SPORTAPPAR Lägg en stabil grund för ett bättre spel med förinlästa aktivitetsprofiler för styrka, HIIT, yoga, löpning och mer. HRV-STATUS Få en djupare förståelse för din allmänna hälsa, träning och återhämtning genom pulsvariabilitet medan du sover, baserat på teknik som utvecklats av vårt Firstbeat Analytics™-team. VO2 MAX Träna smartare med VO2 max, en indikator på din förväntade prestation.

Den anpassar sig till terränglöpning och tar hänsyn till prestandaförändringar som kan orsakas av hög värme eller hög höjd. TRÄNINGSBEREDSKAP Från det ögonblick du vaknar får du en en poäng på hur redo du är för träning baserat på sömnkvalitet, återhämtning, träningsbelastning och mer, så att du kan avgöra om det är en bra dag att köra hårt – eller att ta det lugnt. TRÄNINGSSTATUS Med hjälp av indikatorer som HRV-status, din senaste träningshistorik och dina senaste prestationer får du med din träningsklockas hjälp enkelt inblick i din totala ansträngning – och om du tränar produktivt, är på toppnivå eller tränar överdrivet. UTHÅLLIGHET I REALTID Använd uthållighetsdata i realtid för att registrera och kontrollera din ansträngning, så att du inte överanstränger dig i början av löp- eller cykelaktiviteten. JET LAG ADVISER Minimera effekterna av jetlag med hjälp av vägledning om ljusexponering, sömnschema och träning på din nästa långdistansresa. Ange dina reseuppgifter i kalendern i appen Garmin Connect och följ hur din biologiska klocka anpassar sig till den nya destinationen. MORGONRAPPORT Få en översikt över dina sömn-, återhämtnings- och träningsutsikter så snart du vaknar – tillsammans med HRV-status, träningsberedskap och en väderprognos.

Anpassa rapporten för att se de data du vill ha. PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Din smartklocka mäter kontinuerligt din puls2, och informerar dig om den är för hög eller låg vid vila. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter, till och med när du simmar. SLEEP SCORE OCH AVANCERAD SÖMNREGISTRERING Få en komplett överblick över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn.

Visa allt i en särskild widget som innehåller din sleep score och insikter. ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila. STRESSÖVERVAKNING Pulsvariabilitet används för att beräkna din stressnivå så att du kan se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag. OUTDOOR MAPS+ Med ett abonnemang på Outdoor Maps+ får du åtkomst till premiumkartor (endast USA) och satellitbilder (globalt), som hämtas direkt till klockan. SATIQ™-TEKNOLOGI Multi-band GPS och SatIQ-teknologi ger dig överlägsen positioneringsnoggrannhet i alla miljöer samtidigt som den optimerar enhetens batteritid. SKIVIEW™ Ge dig ut med förinlästa topografiska kartor och visa namn på pister och svårighetsnivåer för mer än 2 000 skidorter runtom i världen. TOPOGRAFISKA KARTOR ÖVER FLERA KONTINENTER Du får förinlästa TopoActive-kartor över din lokala region så att du hittar rätt på dina upptäcktsfärder. Visa terrängkonturer, höjder, bergstoppar, parker, kustlinjer, floder, sjöar och andra geografiska objekt.

Hämta ytterligare kartor från hela världen via Wi-Fi®-anslutning. SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel smartphone. STOCK TRACKER Håll koll på upp till 50 av dina favoritaktier3 – direkt på handleden – med appen Stocks. Kontrollera snabbt och enkelt dina aktier och övervaka pris och trender under dagen. TRÅDLÖSA BETALNINGAR MED GARMIN PAY™ Susa förbi i kön med Garmin Pay som är en kontaktlös betalningslösning genom deltagande leverantörer. MUSIKAPPAR Du kan enkelt hämta låtar från ditt Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-konto (kan kräva abonnemang).

Använd trådlösa hörlurar för att lyssna utan telefon. CONNECT IQ™ Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ när den paras ihop med din kompatibla enhet. SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER När klockan och telefonen är ihopparade kan ett meddelande med din befintliga plats skickas till dina kontakter manuellt eller – under utvalda utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor4. *1 När den är ihopparad med en kompatibla smartphone *2 Noggrannhet för aktivitetsmätning. *3 När den är ihopparad med din kompatibla smartphone. All information som tillhandahålls av appen Garmin Stocks Tracker tillhandahålls endast i informationssyfte och är inte avsedd för handels- eller investeringsändamål.

Se Twelvedata.com/stocks för aktiebörser som omfattas av appen Stocks. *4 När den är ihopparad med din kompatibla smartphone. Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionen går du till Garmin.com/safety. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024