Sidan innehåller annonslänkar

GARMIN MARQ Commander Gen 2 - Carbon Edition

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask.

Registrera din Garminklocka hos Garmin och få totalt 3 års garanti.MARQ COMMANDER – CARBON EDITION Strävan efter utmärkelse har en ny badge of honor Det finns ingen utmaning för svår eller mål för starkt. Du kräver det allra bästa.

Du vill ha en modern smartklocka som speglar din passion för omgivningen. En klocka som är lika unik som du. Fräst från en massiv block av sammansvetsad kolfiber™. En uttryck för din engagemang med UTC-markeringar på boetten. Kupat safirglas ger en kristallklar vy över displayen.Fantastisk AMOLED-display och responsiv pekskärm. Ta med dig klockan i fältet med stil med ett jacquard-vävt nylonband. Led uppdraget med stealth-läge och ballistiklösning KOMPROMISSLÖS DESIGN Denna moderna tool watch är byggd för de tuffaste uppdragen och har en fantastisk AMOLED-pekskärm med traditionella knappar.

Boetten på 46 mm är tillverkad i Fused Carbon Fiber™ för en extremt tålig och högpresterande klocka. BATTERITID Få en otrolig batteritid som håller jämna steg med dig och din träning med ett laddningsbart litiumbatteri som varar i upp till 16 dagar i smartwatchläge och upp till 42 timmar i GPS-läge. APPLIED BALLISTICS® Den förinstallerade ballistiklösningen Applied Ballistics® Ultralite via appen AB Synapse™ – Garmin ger dig tillgång till riktningslösningar för skjutning på långa avstånd på fältet. KOMPATIBILITET FÖR MÖRKERSEENDE Byt enkelt mellan dagtids- och kvälltidsvyn med en skärm som kan läsas med mörkerseendeglasögon. SMYGLÄGE Klockan fungerar fortfarande i smygläge men lagring och delning av din GPS-position avbryts och trådlös anslutning och kommunikation avaktiveras. KILL SWITCH Om säkerheten blir ett problem kan knappen kill switch rensa enheten på allt användarminne. JUMPMASTER-LÄGE Den här funktionen beräknar högsta utlösningshöjd enligt militära riktlinjer och hjälper dig att hitta målet när du har hoppat. DUBBELT POSITIONSFORMAT Du kan enkelt synkronisera din plats med andra genom att se både Universal transverse mercator (UTM) och det militära rutnätsystemet (MGRS) på samma skärm. PROJICERADE WAYPOINTS Ställ in och spara geopositioner på andra platser, för navigering vid senare tillfällen. DIRECT-TO NAVIGERING Navigera direkt till en plats eller waypoint i den globala flygdatabasen. Eller välj funktionen Närmaste för att aktivera en väg till en flygplats i närheten. VÄDERRAPPORTER Få tillgång till flygväder, t.ex.

NEXRAD-radar, METAR och TAF, så att du kan se vind, sikt, lufttryck och annat *1. DAGLIGA FÖRESLAGNA TRÄNINGSPASS Visa hela veckans dagliga föreslagna träningspass, som anpassar sig efter varje löprunda för att matcha din prestation och återhämtning samt de lopp som är inplanerade i din kalender i appen Garmin Connect. GARMIN COACH De kostnadsfria anpassningsbara träningsprogram innehåller råd från experttränare och anpassas efter dig och dina mål. Träningspassen synkroniseras direkt till klockan från Garmin Connect. SPORTAPPAR Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terräng- och banlöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing, inomhusklättring med mera. FÖRUTSÄG TÄVLINGSTIDER VISUELLT Baserat på din löphistorik och övergripande träningsnivå får du en uppskattning av vad ditt tempo kan vara för ett 5-kilometers-, 10-kilometerslopp eller till och med ett maratonlopp.

Dessutom visar trenddata din träningseffekt över tid. ANIMERADE TRÄNINGSPASS Den här klockan har lättanvända, animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som du kan visa på klockskärmen. Välj bland förinlästa animerade träningspass eller hämta fler från appen Garmin Connect™ när den är ihopparad med din kompatibla enhet. HRV-STATUS Få en djupare förståelse för din allmänna hälsa, träning och återhämtning med pulsvariabilitet Få en djupare förståelse för din allmänna hälsa, återhämtning och träningsresultat genom pulsvariabilitet medan du sover, baserat på teknik som utvecklats av vårt Firstbeat Analytics™-team. VO2 MAX Träna smartare med VO2 max, en indikator på din förväntade prestation.

Den anpassar sig till terränglöpning och tar hänsyn till prestandaförändringar som kan orsakas av hög värme eller hög höjd. TRÄNINGSBEREDSKAP Från det ögonblick du vaknar får du en en poäng på hur redo du är för träning baserat på sömnkvalitet, återhämtning, träningsbelastning och mer, så att du kan avgöra om det är en bra dag att köra hårt – eller att ta det lugnt. TRÄNINGSSTATUS Med hjälp av indikatorer som HRV-status, din senaste träningshistorik och dina senaste prestationer får du med din träningsklockas hjälp enkelt inblick i din totala ansträngning – och om du tränar produktivt, är på toppnivå eller tränar överdrivet. UTHÅLLIGHET I REALTID Använd uthållighetsdata i realtid för att registrera och kontrollera din ansträngning, så att du inte överanstränger dig i början av löp- eller cykelaktiviteten. HANDLEDSBASERAD LÖPKRAFT Se hur mycket kraft du använder då du springer så att du kan anpassa din ansträngning. Inget tillbehör krävs. LUTNINGSANPASSAT TEMPO Gör inte slut på all energi innan aktiviteten är över.

Förstå hur du ska anpassa tempot i varierande terräng för att prestera enligt plan. ÅTERHÄMTNINGSTID Efter varje träningspass visar återhämtningstid dig hur lång tid du behöver innan du kan köra ett nytt hårt pass. Träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn tas med i beräkningen. JET LAG ADVISER Minimera effekterna av jetlag med hjälp av vägledning om ljusexponering, sömnschema och träning på din nästa långdistansresa.

Ange dina reseuppgifter i kalendern i appen Garmin Connect och följ hur din biologiska klocka anpassar sig till den nya destinationen. MORGONRAPPORT Få en översikt över dina sömn-, återhämtnings- och träningsutsikter så snart du vaknar – tillsammans med HRV-status, träningsberedskap och en väderprognos. Anpassa rapporten för att se de data du vill ha. TÄVLINGSWIDGET Gör dig redo för nästa lopp med träningstips, personanpassade dagliga föreslagna träningspass och prognoser för slutförandetid baserat på baninformation, väder och prestation. PRESTATIONSDATA Visa avancerade träningsdata som omfattar uppskattningar för löpdynamik, VO2 Max, återhämtningstid och mer. PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Klockan mäter kontinuerligt din puls *2 och informerar dig om den är för hög eller låg när du vilar.

Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter, till och med när du simmar. SLEEP SCORE OCH AVANCERAD SÖMNREGISTRERING Få en komplett överblick över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn. Visa allt i en särskild widget som innehåller din sleep score och insikter. ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila. STRESSÖVERVAKNING Pulsvariabilitet används för att beräkna din stressnivå så att du kan se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag. OUTDOOR MAPS+ Med ett abonnemang på Outdoor Maps+ får du åtkomst till premiumkartor (endast USA) och satellitbilder (globalt), som hämtas direkt till klockan. SATIQ™-TEKNOLOGI Multi-band GPS och SatIQ-teknologi ger dig överlägsen positioneringsnoggrannhet i alla miljöer samtidigt som den optimerar enhetens batteritid. ABC-SENSORER Navigera nästa rutt med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass. ACKLIMATISERING Den här widgeten visar aktuell höjd, acklimatiserad höjd och korrelerad pulsoximetri3, puls2 och andningshastighet, så att du kan se hur du hanterar den aktuella höjden. FUNKTIONEN CLIMBPRO Använd ClimbPro stigningsplaneraren för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande stigningar, inklusive lutning, distans och höjdstigning. NEXTFORK™ MAP GUIDE Förinlästa TopoActive-kartor med NextFork-kartor med vägledning ger bättre överblick, så att du kan navigera i spår och se bortom nästa sväng. SKIVIEW™ Ge dig ut med förinlästa topografiska kartor och visa namn på pister och svårighetsnivåer för mer än 2 000 skidorter runtom i världen. TOPOGRAFISKA KARTOR ÖVER FLERA KONTINENTER Du får förinlästa TopoActive-kartor över din lokala region så att du hittar rätt på dina upptäcktsfärder.

Visa terrängkonturer, höjder, bergstoppar, parker, kustlinjer, floder, sjöar och andra geografiska objekt. Hämta ytterligare kartor från hela världen via Wi-Fi®-anslutning. GOLFBANOR Ta del av full-färgs CourseView-kartor för fler än 43 000 golfbanor runt om i världen.

Du kan också se avstånd till vilken plats som helst på banan samt använda funktionen PlaysLike-avstånd. SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel smartphone. STOCK TRACKER Håll koll på upp till 50 av dina favoritaktier *4 – direkt på handleden – med appen Stocks. Kontrollera snabbt och enkelt dina aktier och övervaka pris och trender under dagen. TRÅDLÖSA BETALNINGAR MED GARMIN PAY™ Susa förbi i kön med Garmin Pay som är en kontaktlös betalningslösning genom deltagande leverantörer. MUSIKAPPAR Du kan enkelt hämta låtar från ditt Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-konto (kan kräva abonnemang).

Använd trådlösa hörlurar för att lyssna utan telefon. CONNECT IQ™ Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ när den paras ihop med din kompatibla enhet. SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER När klockan och telefonen är ihopparade kan ett meddelande med din befintliga plats skickas till dina kontakter manuellt eller – under utvalda utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor *5. *1 När den är ihopparad med en kompatibla smartphone *2 Noggrannhet för aktivitetsmätning. *3 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder. *4 När den är ihopparad med din kompatibla smartphone.

All information som tillhandahålls av appen Garmin Stocks Tracker tillhandahålls endast i informationssyfte och är inte avsedd för handels- eller investeringsändamål. Se Twelvedata.com/stocks för aktiebörser som omfattas av appen Stocks. *5 När den är ihopparad med din kompatibla smartphone.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024