Sidan innehåller annonslänkar

GARMIN MARQ Captain Gen 2

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

Registrera din Garminklocka hos Garmin & få totalt 3 års garanti. MARQ CAPTAIN THE QUEST FOR EXCELLENCE HAS REACHED NEW WATERS DU UTFORSKAR OUTFORSKADE OMRÅDEN. TÄNJER PÅ GRÄNSERNA OCH BRYTER BARRIÄRER.

DU KRÄVER DET BÄSTA. DU VILL HA EN MODERN KLOCKA SOM SPEGLAR DIN PASSION FÖR ÄVENTYR.KOMPROMISSLÖS DESIGN Denna lyxiga, moderna tool watch är framtagen för ett liv vid styrplatsen och har ett tävlingsinspirerat jacquardvävt nylonarmband och en fantastisk AMOLED-pekskärm med traditionella knappkontroller.

Boetten på 46 mm är tillverkad av titan av klass 5 för en extremt hållbar design.BATTERITID Få otrolig batteritid som håller jämna steg med dina expeditioner, med ett laddningsbart litiumbatteri som håller i upp till 16 dagar med gester och upp till 6 dagar i ”alltid på”-läge.REGATTATIMER Använd en nedräkningstimer vid starten som visar tid till startskott, medan GPSens tid att bränna-funktionen beräknar den perfekta positionen.STREAMA DATA Visa data, inklusive vattendjup, motorvarvtal, vind, anpassade data med mera, direkt på handleden när du ansluter MARQ Captain Tool Watch till båtens kompatibla enheter.MAN ÖVERBORD Markera en man överbord-position med en enkel tryckning. En riktningspil och avståndsnedräkning hjälper dig att rädda snabbt.AUTOPILOTSTYRNING Du kan styra båten även när du inte är vid styrplatsen.

Använd appen för autopiloten för att ändra kurs, aktivera mönsterstyrning och följa en GPS-rutt.FUSION-LINK™ LJUDSYSTEM Styr underhållningssystemet ombord från din klocka med den inbyggda Fusion-Link™ Lite-appen.OMFATTANDE ANSLUTNINGSMÖJLIGHETER MARQ Captain kan anslutas till utvalda kompatibla Garmin-plottrar och fjärrstyra viktiga MFD-funktioner, inklusive sjökortszoom, layoutgenväg, Fusion®-stereo, autopilot med mera.WAYPOINTMARKERING Du behöver inte förflytta dig till din enhet för att markera varje fångst. Använd klockan för att placera waypoints på plottern oavsett var på båten du är.GARMIN SAILASSIST™ När det gäller segling vill du inte bara kunna reglera starttiden, utan även visualisera den.

Skapa en virtuell startlinje för att få den perfekta starten. Använd även kryssningsguidning för att se om du har mot- eller medvrid.VARNINGAR OCH LARM MARQ Captain Tool Watch varnar dig för förestående tidvattenförändringar och ankardrag så att du får bättre situationsmedvetenhet på vattnet.KRYSSNINGSGUIDNING Finslipa din taktik med seglingsfunktioner när den är ihopparad med en kompatibel smartphone, inklusive kryssningsguidning så att du håller dig uppdaterad om vindriktningen.BLUECHART® G3-SJÖKORT MARQ Captain har stöd för premium sjökort med integrerade Navionics®-data.PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Klockan mäter hela tiden puls *1 och informerar dig om den är för hög eller låg när du vilar.

Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter, till och med när du simmar.HEALTH SNAPSHOT™ Logga ett 2-minuterspass för att registrera viktig statistik, till exempel puls, pulsvariabilitet, pulsoximetri *2, andning och stress. Skapa sedan en rapport med den statistiken och dela den via Garmin Connect-appen på din kompatibla smartphone.SLEEP SCORE OCH AVANCERAD SÖMNREGISTRERING Få en komplett överblick över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn *1.

Visa allt i en särskild widget som innehåller din sleep score och insikter.ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila.STRESSÖVERVAKNING Pulsvariabilitet används för att beräkna din stressnivå, så att du kan se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag.SPORTAPPAR Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terräng- och banlöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing, inomhusklättring med mera.TRAINING READINESS Från det ögonblick du vaknar får du en en poäng på hur redo du är för träning baserat på sömnkvalitet, återhämtning, träningsbelastning med mera, så att du kan avgöra om det är en bra dag att köra hårt – eller att ta det lugnt.HRV-STATUS Få en djupare förståelse för din allmänna hälsa, träning och återhämtning med pulsvariabilitet medan du sover, baserat på teknologi som utvecklats av vårt team från Firstbeat Analytics™.TRÄNINGSSTATUS Med hjälp av nya indikatorer som HRV-status, din senaste träningshistorik och dina senaste prestationer får du enkelt inblick i din totala ansträngning – och oavsett om du tränar produktivt, har en topp eller anstränger dig.LÖPKRAFT Få kontinuerlig mätning på handleden av hur mycket kraft du använder på vägen när du springer med en Running Dynamics Pod eller HRM-Pro™ Plus.ANIMERADE TRÄNINGSPASS Detta är en träningsklocka som har lättanvända, animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som visas på klockskärmen. Välj bland förinlästa animerade träningspass eller hämta fler från vårt online community Garmin Connect™ när din smartklocka är parkopplad till din kompatibla enhet.GARMIN COACH De kostnadsfria anpassningsbara träningsprogrammen innehåller råd från experttränare och anpassas efter dig och dina mål.

Träningspassen synkroniseras direkt till klockan från Garmin Connect.FÖRUTSÄG TÄVLINGSTIDER VISUELLT Baserat på din löphistorik och övergripande träningsnivå får du en uppskattning av vad ditt tempo kan vara för ett 5-kilometers-, 10-kilometerslopp eller till och med ett maratonlopp. Dessutom visar trenddata din träningseffekt över tid.PACEPRO™ Den unika funktionen PacePro hjälper dig att hålla tempot med lutningsanpassad guidning på löpturen.VO2 MAX Träna smartare med VO2 Max, en indikator på hur du kan förvänta dig att prestera.

Det anpassar sig efter terränglöpning och tar hänsyn till prestationsförändringar som kan orsakas av hög värme eller hög höjd.UTHÅLLIGHET I REALTID Använd uthållighetsdata i realtid för att följa och kontrollera din ansträngning, så att du inte tar ut dig för mycket i början av löp- eller cykelturen.JETLAG-VÄGLEDNING Minimera effekterna av jetlag med hjälp av vägledning om ljusexponering, sömnschema och träning på din nästa långdistansresa. Ange dina reseuppgifter i kalendern i appen Garmin Connect™ och följ hur din biologiska klocka anpassar sig till den nya destinationen (kommer snart).DAGLIGA FÖRSLAG PÅ TRÄNINGSPASS Visa hela veckans dagliga föreslagna träningspass, som anpassar sig efter varje löprunda för att matcha din prestation och återhämtning samt de lopp som är inplanerade i din kalender i appen Garmin Connect.ÅTERHÄMTNINGSTID Efter varje träningspass får du veta hur lång återhämtningstid du behöver innan du kan köra ett nytt hårt pass.

Träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn tas med i beräkningen.TOPOGRAFISKA KARTOR ÖVER FLERA KONTINENTER TopoActive-kartor över Europa är förinlästa så att du hittar rätt när du utforskar världen. Visa terrängkonturer, höjder, bergstoppar, parker, kustlinjer, floder, sjöar och andra geografiska objekt.

Hämta ytterligare kartor från hela världen via Wi-Fi®-anslutning.GOLFBANOR Ta del av full-färgs CourseView-kartor för fler än 42 000 golfbanor runt om i världen och få funktioner såsom PlaysLike-avstånd.SKIVIEW™-KARTOR Ge dig ut i backarna med förinlästa SkiView-kartor. Visa pistnamn och svårighetsgrader för fler än 2 000 skidorter runtom i världen i hela världen.SATIQ™-TEKNOLOGI Multi-band GNSS och SatIQ-teknologi ger dig överlägsen positioneringsnoggrannhet i alla miljöer samtidigt som den optimerar enhetens batteritid.SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är parkopplad med en kompatibel smartphone.STOCK TRACKER Håll koll på upp till 50 av dina favoritaktier *3 – direkt på handleden – med appen Stocks.

Kontrollera snabbt och enkelt dina aktier och övervaka pris och trender under dagen.TRÅDLÖSA BETALNINGAR MED GARMIN PAY™ Betala snabbt och enkelt med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay via deltagande leverantörerMUSIKAPPAR Du kan enkelt hämta låtar från ditt Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-konto (kan kräva abonnemang). Använd trådlösa hörlurar för att lyssna utan telefon.CONNECT IQ™ Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält samt hämta appar och widgetar från Connect IQ när din smartphone är ihopparad med en kompatibel enhet.SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER När klockan och telefonen är ihopparade kan ett meddelande med din befintliga plats skickas till dina kontakter manuellt eller – under utvalda utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor *5.1 Noggrannhet för aktivitetsmätning.2 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy.

Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.3 När den är ihopparad med din kompatibla smartphone. All information som tillhandahålls av appen Garmin Stocks Tracker tillhandahålls endast i informationssyfte och är inte avsedd för handels- eller investeringsändamål. Se Twelvedata.com/stocks för aktiebörser som omfattas av appen Stocks.4 Visa vilka länder, betalningsnätverk och banker som det här fungerar med för närvarande.5 När den är ihopparad med din kompatibla smartphone. Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionerna går du till Garmin.com/safety. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024