Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

Registrera din Garminklocka hos Garmin & få totalt 3 års garanti.MARQ AVIATOR THE QUEST FOR EXCELLENCE HAS REACHED NEW HEIGHTS DU LEVER FÖR KICKEN. DIN LÄNGTAN ATT FÅ UTFORSKA ÄR ORUBBLIG.

DU KRÄVER DET BÄSTA. DU VILL HA EN MODERN KLOCKA SOM SPEGLAR DIN PASSION FÖR FLYG.KOMPROMISSLÖS DESIGN Den är tidlös och exakt.

Denna specialbyggda och lyxiga, moderna tool watch har ett swept-wing-armband i härdad titan, fantastisk AMOLED-pekskärm med traditionella knappkontroller och en boett på 46 mm tillverkad av titan av klass 5 för en extremt hållbar design.BATTERITID Få otrolig batteritid som håller jämna steg med dina äventyr, med ett laddningsbart litiumbatteri som håller i upp till 16 dagar med gester och upp till 6 dagar i ”alltid på”-läge.DIRECT-TO NAVIGERING Navigera direkt till en plats eller waypoint i den globala flygdatabase. Eller välj funktionen Närmaste för att aktivera en väg till en flygplats i närheten.RÖRLIG KARTA Panorera över den rörliga kartan med en tryckning, och tryck på waypoints för mer information.

Dessutom kan du se NEXRAD-radar1 överlagrad på rutten.JETLAG-VÄGLEDNING Minimera effekterna av jetlag med hjälp av vägledning om ljusexponering, sömnschema och träning på din nästa långdistansresa. Ange dina reseuppgifter i kalendern i appen Garmin Connect™ och följ hur din biologiska klocka anpassar sig till den nya destinationen (kommer snart).VÄDERRAPPORTER Få tillgång till flygväder, t.ex.

METAR, TAF och MOS *2, så att du kan se vind, sikt, lufttryck och annat *1.METEOGRAM-FUNKTION Se grafiska indikationer av MOS-prognoser för specifika flygplatser *2, inklusive projiceringar för temperaturtrender, vind, daggpunkt, molnmängd, sannolikhet för nederbörd med mera.HSI-KURSNÅL Följ den instrumentliknande HSI-kursnålen till destinationen. Du kan enkelt se om du är till vänster eller höger om önskad flygrutt.PULSE OX-SENSOR Du kan kontrollera din pulsoximetri för att få information om hur din syrenivå anpassar sig efter den tunna luften på hög höjd *3.FLYGPLATSINFORMATION Visa landningsbanornas riktningar (inklusive vindkomponenter *1), längder och flygplatsens radiofrekvenser när du närmar dig destinationen.BAROMETRISK HÖJDMÄTARE Se när du har nått önskad höjd - eller få en vibrationsvarning när du når en höjd där extra syre kan krävas.FLYGLOGGNING Starta automatiskt flygregistrering vid avfärd.

Överför sedan datum, varaktighet, total flygtid och rutt till ditt konto på flyGarmin.com® *1.NÖDLÄGE Aktivera för att se din bästa glidhastighet, uppskattad glidsträcka och glidtid under ett motorrelaterat problem. Visa en bäringspekare till närmaste flygplats och se en lista över alternativa flygplatser.KONFIGURERBARA VARNINGAR Ställ in anpassningsbara aviseringar för nya METAR- och TAF-rapporter när förhållandena på destinationsflygplatsen ändras, när sidvindskomponenter överskrider ett tröskelvärde och mer.VARNINGAR OCH TIMER Ställ in vibrationsvarningar manuellt för att påminna dig om när det är dags att byta bränsletankar eller utföra andra tidskritiska uppgifter.UTC OCH TIDSZONER Håll tidtabellen när du reser med UTC-visare på urtavlan, plus visning av flera tidszoner.ÖVERFÖRING AV FÄRDPLAN Överför din färdplan från appen Garmin Pilot™1 till MARQ Aviator-klockan och visa listan med waypoints som finns på rutten.PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Klockan mäter hela tiden puls *4 och informerar dig om den är för hög eller låg när du vilar.

Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter, till och med när du simmar.REGISTRERA DIN ANDNING Se hur du andas under dagen, i sömnen och under andningsövningar och yogaaktiviteter.HEALTH SNAPSHOT™ Logga ett 2-minuterspass för att registrera viktig statistik, till exempel puls, pulsvariabilitet, pulsoximetri *3, andning och stress. Skapa sedan en rapport med den statistiken och dela den via Garmin Connect-appen på din kompatibla smartphone.STRESSÖVERVAKNING Pulsvariabilitet används för att beräkna din stressnivå, så att du kan se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag.SLEEP SCORE OCH AVANCERAD SÖMNREGISTRERING Få en komplett överblick över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn *4.

Visa allt i en särskild widget som innehåller din sleep score och insikter.ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila.VÄTSKEKONTROLL Logga ditt dagliga vätskeintag och undvik uttorkning. Du kan till och med ställa in ett automatiskt mål i träningsklockan för ditt vätskeintag som justeras baserat på hur mycket du svettas under olika aktiviteter.SPORTAPPAR Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terräng- och banlöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing, inomhusklättring med mera.TRAINING READINESS Från det ögonblick du vaknar får du en en poäng på hur redo du är för träning baserat på sömnkvalitet, återhämtning, träningsbelastning med mera, så att du kan avgöra om det är en bra dag att köra hårt – eller att ta det lugnt.HRV-STATUS Få en djupare förståelse för din allmänna hälsa, träning och återhämtning med pulsvariabilitet medan du sover, baserat på teknologi som utvecklats av vårt team från Firstbeat Analytics™.TRÄNINGSSTATUS Med hjälp av nya indikatorer som HRV-status, din senaste träningshistorik och dina senaste prestationer får du enkelt inblick i din totala ansträngning – och oavsett om du tränar produktivt, har en topp eller anstränger dig.LÖPKRAFT Få kontinuerlig mätning på handleden av hur mycket kraft du använder på vägen när du springer med en Running Dynamics Pod eller HRM-Pro™ Plus.ANIMERADE TRÄNINGSPASS Detta är en träningsklocka som har lättanvända, animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som visas på klockskärmen.

Välj bland förinlästa animerade träningspass eller hämta fler från vårt online community Garmin Connect™ när din smartklocka är parkopplad till din kompatibla enhet.GARMIN COACH De kostnadsfria anpassningsbara träningsprogrammen innehåller råd från experttränare och anpassas efter dig och dina mål. Träningspassen synkroniseras direkt till klockan från Garmin Connect.FÖRUTSÄG TÄVLINGSTIDER VISUELLT Baserat på din löphistorik och övergripande träningsnivå får du en uppskattning av vad ditt tempo kan vara för ett 5-kilometers-, 10-kilometerslopp eller till och med ett maratonlopp.

Dessutom visar trenddata din träningseffekt över tid.PACEPRO™ Den unika funktionen PacePro hjälper dig att hålla tempot med lutningsanpassad guidning på löpturen.VO2 MAX Träna smartare med VO2 Max, en indikator på hur du kan förvänta dig att prestera. Det anpassar sig efter terränglöpning och tar hänsyn till prestationsförändringar som kan orsakas av hög värme eller hög höjd.DAGLIGA FÖRSLAG PÅ TRÄNINGSPASS Visa hela veckans dagliga föreslagna träningspass, som anpassar sig efter varje löprunda för att matcha din prestation och återhämtning samt de lopp som är inplanerade i din kalender i appen Garmin Connect.UTHÅLLIGHET I REALTID Använd uthållighetsdata i realtid för att följa och kontrollera din ansträngning, så att du inte tar ut dig för mycket i början av löp- eller cykelturen.SATIQ™-TEKNOLOGI Multi-band GNSS och SatIQ-teknologi ger dig överlägsen positioneringsnoggrannhet i alla miljöer samtidigt som den optimerar enhetens batteritid.ABC-SENSORER Navigera nästa rutt med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass.CLIMBPRO Använd stigningsplaneraren ClimbPro för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning.TOPOGRAFISKA KARTOR ÖVER FLERA KONTINENTER TopoActive-kartor över Europa är förinlästa så att du hittar rätt när du utforskar världen.

Visa terrängkonturer, höjder, bergstoppar, parker, kustlinjer, floder, sjöar och andra geografiska objekt. Hämta ytterligare kartor från hela världen via Wi-Fi®-anslutning.SKIDKARTOR Ge dig ut med förinlästa topografiska kartor och visa namn på pister och svårighetsnivåer för mer än 2 000 skidorter runtom i världen.GOLFBANOR Ta del av full-färgs CourseView-kartor för fler än 42 000 golfbanor runt om i världen och avancerade funktioner såsom PlaysLike-avstånd.SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är parkopplad med en kompatibel smartphone.STOCK TRACKER Håll koll på upp till 50 av dina favoritaktier *5 – direkt på handleden – med appen Stocks.

Kontrollera snabbt och enkelt dina aktier och övervaka pris och trender under dagen.TRÅDLÖSA BETALNINGAR MED GARMIN PAY™ Betala snabbt och enkelt med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay via deltagande leverantörer.MUSIKAPPAR Du kan enkelt hämta låtar från ditt Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-konto (kan kräva abonnemang). Använd trådlösa hörlurar för att lyssna utan telefon.CONNECT IQ™ Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält samt hämta appar och widgetar från Connect IQ när din smartphone är ihopparad med en kompatibel enhet.SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER När klockan och telefonen är ihopparade kan ett meddelande med din befintliga plats skickas till dina kontakter manuellt eller – under utvalda utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor *7.1 När den är ihopparad med din kompatibla smartphone med en dataanslutning och inom räckhåll för Bluetooth®.2 Endast tillgängligt på flygplatser i USA.3 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy.

Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.4 Noggrannhet för aktivitetsmätning.5 När den är ihopparad med din kompatibla smartphone. All information som tillhandahålls av appen Garmin Stocks Tracker tillhandahålls endast i informationssyfte och är inte avsedd för handels- eller investeringsändamål. Se Twelvedata.com/stocks för aktiebörser som omfattas av appen Stocks.6 Visa vilka länder, betalningsnätverk och banker som det här fungerar med för närvarande.7 När den är ihopparad med din kompatibla smartphone. Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionerna går du till Garmin.com/safety. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024