Sidan innehåller annonslänkar

GARMIN MARQ Athlete Gen 2

Jämför produkt GARMIN MARQ Athlete Gen 2 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GARMIN MARQ Athlete Gen 2 i kategorin Garmin här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

Registrera din Garminklocka hos Garmin & få totalt 3 års garanti. MARQ ATHLETE THE QUEST FOR EXCELLENCE HAS BROKEN NEW BOUNDARIES DU PRESSAR KROPPEN TILLS PANNBENET TAR ÖVER. DU TRIUMFERAR NÄR DU ÖVERVINNER MOTGÅNGAR.

DU KRÄVER DET BÄSTA. DU VILL HA EN MODERN KLOCKA SOM SPEGLAR DIN PASSION FÖR SPORTSLIGA FRAMGÅNGAR.KOMPROMISSLÖS DESIGN Denna moderna tool watch är framtagen för de tuffaste tävlingsdeltagarna och har en fantastisk AMOLED-pekskärm.

Boetten på 46 mm är tillverkad av titan av klass 5 med en infattning av svart diamantliknande kol för en extremt hållbar och sportfokuserad design.BATTERITID Få otrolig batteritid som håller jämna steg med din träning, med ett laddningsbart litiumbatteri som håller i upp till 16 dagar med gester och upp till 6 dagar i ”alltid på”-läge.SPORTAPPAR Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terräng- och banlöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing, inomhusklättring med mera.ANIMERADE TRÄNINGSPASS Detta är en träningsklocka som har lättanvända, animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som visas på klockskärmen. Välj bland förinlästa animerade träningspass eller hämta fler från vårt online community Garmin Connect™ när din smartklocka är parkopplad till din kompatibla enhet.TRAINING READINESS Från det ögonblick du vaknar får du en en poäng på hur redo du är för träning baserat på sömnkvalitet, återhämtning, träningsbelastning med mera, så att du kan avgöra om det är en bra dag att köra hårt – eller att ta det lugnt.LÖPKRAFT Få kontinuerlig mätning på handleden av hur mycket kraft du använder på vägen när du springer med en Running Dynamics Pod eller HRM-Pro™ Plus.HRV-STATUS Få en djupare förståelse för din allmänna hälsa, träning och återhämtning med pulsvariabilitet medan du sover1, baserat på teknologi som utvecklats av vårt team från Firstbeat Analytics™.TÄVLINGSWIDGET Gör dig redo för nästa lopp med träningstips, personligt anpassade dagliga föreslagna träningspass och prognoser för slutförandetid baserat på baninformation, väder och prestation.TRÄNINGSSTATUS Med hjälp av nya indikatorer som HRV-status, din senaste träningshistorik och dina senaste prestationer får du enkelt inblick i din totala ansträngning – och oavsett om du tränar produktivt, har en topp eller anstränger dig.GARMIN COACH De kostnadsfria anpassningsbara träningsprogrammen innehåller råd från experttränare och anpassas efter dig och dina mål.

Träningspassen synkroniseras direkt till klockan från Garmin Connect.DAGLIGA FÖRSLAG PÅ TRÄNINGSPASS Visa hela veckans dagliga föreslagna träningspass, som anpassar sig efter varje löprunda för att matcha din prestation och återhämtning samt de lopp som är inplanerade i din kalender i appen Garmin Connect.PRESTATIONSDATA Visa avancerade träningsdata som omfattar uppskattningar för löpdynamik, VO2 Max, återhämtningsrådgivare och mer.FÖRUTSÄG TÄVLINGSTIDER VISUELLT Baserat på din löphistorik och övergripande träningsnivå får du en uppskattning av vad ditt tempo kan vara för ett 5-kilometers-, 10-kilometerslopp eller till och med ett maratonlopp. Dessutom visar trenddata din träningseffekt över tid.PACEPRO™ Den unika funktionen PacePro hjälper dig att hålla tempot med lutningsanpassad guidning på löpturen.VO2 MAX Träna smartare med VO2 Max, en indikator på hur du kan förvänta dig att prestera.

Det anpassar sig efter terränglöpning och tar hänsyn till prestationsförändringar som kan orsakas av hög värme eller hög höjd.UTHÅLLIGHET I REALTID Använd uthållighetsdata i realtid för att följa och kontrollera din ansträngning, så att du inte tar ut dig för mycket i början av löp- eller cykelturen.ÅTERHÄMTNINGSTID Efter varje träningspass får du veta hur lång återhämtningstid du behöver innan du kan köra ett nytt hårt pass. Träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn tas med i beräkningen.JETLAG-VÄGLEDNING Minimera effekterna av jetlag med hjälp av vägledning om ljusexponering, sömnschema och träning på din nästa långdistansresa.

Ange dina reseuppgifter i kalendern i appen Garmin Connect™ och följ hur din biologiska klocka anpassar sig till den nya destinationen (kommer snart).PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Klockan mäter hela tiden puls *1 och informerar dig om den är för hög eller låg när du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter, till och med när du simmar.HEALTH SNAPSHOT™ Logga ett 2-minuterspass för att registrera viktig statistik, till exempel puls, pulsvariabilitet, pulsoximetri *2, andning och stress.

Skapa sedan en rapport med den statistiken och dela den via Garmin Connect-appen på din kompatibla smartphone.SLEEP SCORE OCH AVANCERAD SÖMNREGISTRERING Få en komplett överblick över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn *1. Visa allt i en särskild widget som innehåller din sleep score och insikter.ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila.STRESSÖVERVAKNING Pulsvariabilitet används för att beräkna din stressnivå, så att du kan se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag.SATIQ™-TEKNOLOGI Multi-band GNSS och SatIQ-teknologi ger dig överlägsen positioneringsnoggrannhet i alla miljöer samtidigt som den optimerar enhetens batteritid.ABC-SENSORER Navigera nästa rutt med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass.ACKLIMATISERING Den här widgeten visar aktuell höjd, acklimatiserad höjd och korrelerad pulsoximetri *2, puls *1 och andningshastighet, så att du kan se hur du klarar dig på den aktuella höjden.CLIMBPRO Använd stigningsplaneraren ClimbPro för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning.NEXTFORK™ MAP GUIDE Förinlästa TopoActive-kartor över Europa med NextFork-kartor med vägledning ger bättre överblick, så att du kan navigera på stigar och se bortom nästa sväng.TURN-BY-TURN-NAVIGERING Följ en rutt eller bana med hjälp av Turn-by-Turn röstguidning som meddelar dig i förväg när nästa sväng närmar sig.TOPOGRAFISKA KARTOR ÖVER FLERA KONTINENTER TopoActive-kartor över Europa är förinlästa så att du hittar rätt när du utforskar världen.

Visa terrängkonturer, höjder, bergstoppar, parker, kustlinjer, floder, sjöar och andra geografiska objekt. Hämta ytterligare kartor från hela världen via Wi-Fi®-anslutning.SKIDKARTOR Ge dig ut med förinlästa topografiska kartor och visa namn på pister och svårighetsnivåer för mer än 2 000 skidorter runtom i världen.GOLFBANOR Ta del av full-färgs CourseView-kartor för fler än 42 000 golfbanor runt om i världen och avancerade funktioner såsom PlaysLike-avstånd.SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är parkopplad med en kompatibel smartphone.STOCK TRACKER Håll koll på upp till 50 av dina favoritaktier *3 – direkt på handleden – med appen Stocks.

Kontrollera snabbt och enkelt dina aktier och övervaka pris och trender under dagen.TRÅDLÖSA BETALNINGAR MED GARMIN PAY™ Betala snabbt och enkelt med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay via deltagande leverantörer.MUSIKAPPAR Du kan enkelt hämta låtar från ditt Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-konto (kan kräva abonnemang). Använd trådlösa hörlurar för att lyssna utan telefon.CONNECT IQ™ Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält samt hämta appar och widgetar från Connect IQ när din smartphone är ihopparad med en kompatibel enhet.SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER När klockan och telefonen är ihopparade kan ett meddelande med din befintliga plats skickas till dina kontakter manuellt eller – under utvalda utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor *5.1 Noggrannhet för aktivitetsmätning.2 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se.

Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.3 När den är ihopparad med din kompatibla smartphone. All information som tillhandahålls av appen Garmin Stocks Tracker tillhandahålls endast i informationssyfte och är inte avsedd för handels- eller investeringsändamål. Se Twelvedata.com/stocks för aktiebörser som omfattas av appen Stocks.4 Visa vilka länder, betalningsnätverk och banker som det här fungerar med för närvarande.5 När den är ihopparad med din kompatibla smartphone. Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionerna går du till Garmin.com/safety. .

Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Thomas Sabo

Se alla produkter
Armband

Armband från Nordic Spectra

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Georg Jensen

Se alla produkter
Casio G-Shock Premium

Casio G-Shock Premium från Casio

Se alla produkter