Sidan innehåller annonslänkar

GARMIN MARQ Athlete Gen 2 - Carbon Edition

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask.

Registrera din Garminklocka hos Garmin och få totalt 3 års garanti.Marq Athlete – Carbon Edition Strävan efter utmärkelse har frigjort ny potentialDu nöjer dig aldrig med något mindre än det bästa. Du pushar gränserna för att uppnå storhet.

Du kräver det allra bästa. Du vill ha en modern smartklocka som speglar din passion för prestanda.En klocka som är lika unik som du är. Fräst från en massiv block av sammansvetsad kolfiber. En uttryck för din passionMed VO2 max och återhämtningstid-markeringar på boetten. Kupat safirglas ger en kristallklar vy över displayen. Fantastisk AMOLED-display och responsiv pekskärm. Var klar för pallplatsen med en högpresterande gummiremDen har funnit ny styrka, så kan du ocksåMed Endurance ScoreKOMPROMISSLÖS DESIGN Denna moderna tool watch är framtagen för de mest hängivna atleterna och har en fantastisk AMOLED-pekskärm med traditionella knappar.

Boetten på 46 mm och infattningen är tillverkade i Fused Carbon Fiber™ för en extremt tålig och högpresterande klocka.BATTERITID Få en otrolig batteritid som håller jämna steg med dig och din träning med ett laddningsbart litiumbatteri som varar i upp till 16 dagar i smartwatchläge och upp till 42 timmar i GPS-läge.SPORTAPPAR Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terräng- och banlöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing, inomhusklättring och mer.UTHÅLLIGHETSPOÄNG Den här funktionen mäter din förmåga att upprätthålla långvarig ansträngning och kombinerar träningsdata från alla träningsaktiviteter för att hjälpa dig att förstå hur träningen påverkar din totala uthållighet.BACKPOÄNG Den här funktionen mäter din aktuella kapacitet att springa i uppförsbacke och utvärderar dina framsteg över tid baserat på VO2 Max och träningshistorik.TRÄNINGSBEREDSKAP Från det ögonblick du vaknar får du en en poäng på hur redo du är för träning baserat på sömnkvalitet, återhämtning, träningsbelastning och mer, så att du kan avgöra om det är en bra dag att köra hårt – eller att ta det lugnt.TRÄNINGSSTATUS Med hjälp av indikatorer som HRV-status, din senaste träningshistorik och dina senaste prestationer får du med din träningsklockas hjälp enkelt inblick i din totala ansträngning – och om du tränar produktivt, är på toppnivå eller tränar överdrivet.HANDLEDSBASERAD LÖPKRAFT Se hur mycket kraft du använder då du springer så att du kan anpassa din ansträngning. Inget tillbehör krävs.HRV-STATUS Få en djupare förståelse för din allmänna hälsa, träning och återhämtning med pulsvariabilitet Få en djupare förståelse för din allmänna hälsa, återhämtning och träningsresultat genom pulsvariabilitet medan du sover, baserat på teknik som utvecklats av vårt Firstbeat Analytics™-team.TÄVLINGSWIDGET Gör dig redo för nästa lopp med träningstips, personanpassade dagliga föreslagna träningspass och prognoser för slutförandetid baserat på baninformation, väder och prestation.ANIMERADE TRÄNINGSPASS Detta är en träningsklocka som har lättanvända, animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som visas på klockskärmen.

Välj bland förinlästa animerade träningspass eller hämta fler från vårt online community Garmin Connect™ när din smartklocka är parkopplad till din kompatibla enhet.DAGLIGA FÖRESLAGNA TRÄNINGSPASS Visa hela veckans dagliga föreslagna träningspass, som anpassar sig efter varje löprunda för att matcha din prestation och återhämtning samt de lopp som är inplanerade i din kalender i appen Garmin Connect.GARMIN COACH Dessa kostnadsfria anpassningsbara träningsprogram innehåller råd från experttränare och anpassas efter dig och dina mål. Träningspassen synkroniseras direkt till klockan från smartphoneappen Garmin Connect.FÖRUTSÄG TÄVLINGSTIDER VISUELLT Baserat på din löphistorik och övergripande träningsnivå får du en uppskattning av vad ditt tempo kan vara för ett 5-kilometers-, 10-kilometerslopp eller till och med ett maratonlopp.

Dessutom visar trenddata din träningseffekt över tid.PACEPRO™ En av de första i sitt slag. Funktionen PacePro hjälper dig att hålla tempot med en lutningsanpassad vägledning på löpturen.VO2 MAX Träna smartare med VO2 max, en indikator på din förväntade prestation. Den anpassar sig till terränglöpning och tar hänsyn till prestandaförändringar som kan orsakas av hög värme eller hög höjd.UTHÅLLIGHET I REALTID Använd uthållighetsdata i realtid för att registrera och kontrollera din ansträngning, så att du inte överanstränger dig i början av löp- eller cykelaktiviteten.LUTNINGSANPASSAT TEMPO Gör inte slut på all energi innan aktiviteten är över.

Förstå hur du ska anpassa tempot i varierande terräng för att prestera enligt plan.ÅTERHÄMTNINGSTID Efter varje träningspass visar återhämtningstid dig hur lång tid du behöver innan du kan köra ett nytt hårt pass. Träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn tas med i beräkningen.JET LAG ADVISER Minimera effekterna av jetlag med hjälp av vägledning om ljusexponering, sömnschema och träning på din nästa långdistansresa.

Ange dina reseuppgifter i kalendern i appen Garmin Connect och följ hur din biologiska klocka anpassar sig till den nya destinationen.MORGONRAPPORT Få en översikt över dina sömn-, återhämtnings- och träningsutsikter så snart du vaknar – tillsammans med HRV-status, träningsberedskap och en väderprognos. Anpassa rapporten för att se de data du vill ha.PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Klockan mäter kontinuerligt din puls1 och informerar dig om den är för hög eller låg när du vilar.

Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter, till och med när du simmar.SLEEP SCORE OCH AVANCERAD SÖMNREGISTRERING Få en komplett överblick över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn. Visa allt i en särskild widget som innehåller din sleep score och insikter.ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila.STRESSÖVERVAKNING Pulsvariabilitet används för att beräkna din stressnivå så att du kan se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag.OUTDOOR MAPS+ Med ett abonnemang på Outdoor Maps+ får du åtkomst till premiumkartor (endast USA) och satellitbilder (globalt), som hämtas direkt till klockan.SATIQ™-TEKNOLOGI Multi-band GPS och SatIQ-teknologi ger dig överlägsen positioneringsnoggrannhet i alla miljöer samtidigt som den optimerar enhetens batteritid.FUNKTIONEN CLIMBPRO Använd ClimbPro stigningsplaneraren för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande stigningar, inklusive lutning, distans och höjdstigning.NEXTFORK™ MAP GUIDE Förinlästa TopoActive-kartor med NextFork-kartor med vägledning ger bättre överblick, så att du kan navigera i spår och se bortom nästa sväng.TURN-BY-TURN-NAVIGERING Följ en rutt eller bana med hjälp av Turn-by-Turn röstguidning som meddelar dig i förväg när nästa sväng närmar sig.SKIVIEW™ Ge dig ut med förinlästa topografiska kartor och visa namn på pister och svårighetsnivåer för mer än 2 000 skidorter runtom i världen.TOPOGRAFISKA KARTOR ÖVER FLERA KONTINENTER Du får förinlästa TopoActive-kartor över din lokala region så att du hittar rätt på dina upptäcktsfärder.

Visa terrängkonturer, höjder, bergstoppar, parker, kustlinjer, floder, sjöar och andra geografiska objekt. Hämta ytterligare kartor från hela världen via Wi-Fi®-anslutning.GOLFBANOR Ta del av full-färgs CourseView-kartor för fler än 43 000 golfbanor runt om i världen.

Du kan också se avstånd till vilken plats som helst på banan samt använda funktionen PlaysLike-avstånd.SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel smartphone.STOCK TRACKER Håll koll på upp till 50 av dina favoritaktier *2 – direkt på handleden – med appen Stocks. Kontrollera snabbt och enkelt dina aktier och övervaka pris och trender under dagen.TRÅDLÖSA BETALNINGAR MED GARMIN PAY™ Susa förbi i kön med Garmin Pay som är en kontaktlös betalningslösning genom deltagande leverantörer.MUSIKAPPAR Du kan enkelt hämta låtar från ditt Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-konto (kan kräva abonnemang).

Använd trådlösa hörlurar för att lyssna utan telefon.CONNECT IQ™ Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ när den paras ihop med din kompatibla enhet.SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER När klockan och telefonen är ihopparade kan ett meddelande med din befintliga plats skickas till dina kontakter manuellt eller – under utvalda utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor *3.*1 Noggrannhet för aktivitetsmätning.*2 När den är ihopparad med din kompatibla smartphone. All information som tillhandahålls av appen Garmin Stocks Tracker tillhandahålls endast i informationssyfte och är inte avsedd för handels- eller investeringsändamål.

Se Twelvedata.com/stocks för aktiebörser som omfattas av appen Stocks.*3 När den är ihopparad med din kompatibla smartphone. Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionen går du till Garmin.com/safety. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024