Sidan innehåller annonslänkar

GARMIN MARQ Adventurer Gen 2

Jämför produkt GARMIN MARQ Adventurer Gen 2 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GARMIN MARQ Adventurer Gen 2 i kategorin Garmin här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

Registrera din Garminklocka hos Garmin & få totalt 3 års garanti. DU UTFORSKAR OUTFORSKADE OMRÅDEN. TÄNJER PÅ GRÄNSERNA OCH BRYTER BARRIÄRER.

DU KRÄVER DET BÄSTA. DU VILL HA EN MODERN KLOCKA SOM SPEGLAR DIN PASSION FÖR ÄVENTYR.KOMPROMISSLÖS DESIGNDenna lyxiga, moderna tool watch är byggd för att sticka ut och har ett armband i läder och FKM-gummi, fantastisk AMOLED-pekskärm med traditionella knappkontroller och en boett på 46 mm tillverkad av titan av klass 5 för en extremt hållbar design.BATTERITID Få otrolig batteritid som håller jämna steg med dina äventyr, med ett laddningsbart litiumbatteri som håller i upp till 16 dagar med gester och upp till 6 dagar i ”alltid på”-läge.SATIQ™-TEKNOLOGI Multi-band GNSS och SatIQ-teknologi ger dig överlägsen positioneringsnoggrannhet i alla miljöer samtidigt som den optimerar enhetens batteritid.ABC-SENSORER Navigera nästa rutt med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass.CLIMBPRO Använd stigningsplaneraren ClimbPro för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning.NEXTFORK™ MAP GUIDE Förinlästa TopoActive-kartor över Europa med NextFork-kartor med vägledning ger bättre överblick, så att du kan navigera på stigar och se bortom nästa sväng.ACKLIMATISERING Den här widgeten visar aktuell höjd, acklimatiserad höjd och korrelerad pulsoximetri *1, puls *2 och andningshastighet, så att du kan se hur du klarar dig på den aktuella höjden.EXPEDITIONSAPP Spara batteri med expeditionsappen så att du kan förlänga dina resor in i vildmarken med veckor.TOPOGRAFISKA KARTOR ÖVER FLERA KONTINENTER TopoActive-kartor över Europa är förinlästa så att du hittar rätt när du utforskar världen.

Visa terrängkonturer, höjder, bergstoppar, parker, kustlinjer, floder, sjöar och andra geografiska objekt. Hämta ytterligare kartor från hela världen via Wi-Fi®-anslutning.ROUND-TRIP ROUTING Ange en distans som du vill köra och få föreslagna rutter som tar dig tillbaka till startpunkten.

Med Trendline™ popularity routing hittar du de bästa lokala stigarna.TURN-BY-TURN-NAVIGERING Följ en rutt eller bana med hjälp av Turn-by-Turn röstguidning som meddelar dig i förväg när nästa sväng närmar sig.SKIDKARTOR Ge dig ut med förinlästa topografiska kartor och visa namn på pister och svårighetsnivåer för mer än 2 000 skidorter runtom i världen.GOLFBANOR Ta del av full-färgs CourseView-kartor för fler än 42 000 golfbanor runt om i världen och avancerade funktioner såsom PlaysLike-avstånd.ORIENTERING Använd den etsade kompassinfattningen på 360-grader och orienteringsfunktionen för att navigera med en klassisk kompass överlagrad på en karta.JETLAG-VÄGLEDNING Minimera effekterna av jetlag med hjälp av vägledning om ljusexponering, sömnschema och träning på din nästa långdistansresa. Ange dina reseuppgifter i kalendern i appen Garmin Connect™ och följ hur din biologiska klocka anpassar sig till den nya destinationen (kommer snart).PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Klockan mäter hela tiden puls *2 och informerar dig om den är för hög eller låg när du vilar.

Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter, till och med när du simmar.HEALTH SNAPSHOT™ Logga ett 2-minuterspass för att registrera viktig statistik, till exempel puls, pulsvariabilitet, pulsoximetri1, andning och stress. Skapa sedan en rapport med den statistiken och dela den via Garmin Connect-appen på din kompatibla smartphone.SLEEP SCORE OCH AVANCERAD SÖMNREGISTRERING Få en komplett överblick över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn *2.

Visa allt i en särskild widget som innehåller din sleep score och insikter.ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila.STRESSÖVERVAKNING Pulsvariabilitet används för att beräkna din stressnivå, så att du kan se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag.SPORTAPPAR Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terräng- och banlöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing, inomhusklättring med mera.TRAINING READINESS Från det ögonblick du vaknar får du en en poäng på hur redo du är för träning baserat på sömnkvalitet, återhämtning, träningsbelastning med mera, så att du kan avgöra om det är en bra dag att köra hårt – eller att ta det lugnt. TRÄNINGSSTATUS Med hjälp av nya indikatorer som HRV-status, din senaste träningshistorik och dina senaste prestationer får du enkelt inblick i din totala ansträngning – och oavsett om du tränar produktivt, har en topp eller anstränger dig.ANIMERADE TRÄNINGSPASS Detta är en träningsklocka som har lättanvända, animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som visas på klockskärmen. Välj bland förinlästa animerade träningspass eller hämta fler från vårt online community Garmin Connect™ när din smartklocka är parkopplad till din kompatibla enhet.GARMIN COACH De kostnadsfria anpassningsbara träningsprogrammen innehåller råd från experttränare och anpassas efter dig och dina mål.

Träningspassen synkroniseras direkt till klockan från Garmin Connect.PACEPRO™ Den unika funktionen PacePro hjälper dig att hålla tempot med lutningsanpassad guidning på löpturen.VO2 MAX Träna smartare med VO2 Max, en indikator på hur du kan förvänta dig att prestera. Det anpassar sig efter terränglöpning och tar hänsyn till prestationsförändringar som kan orsakas av hög värme eller hög höjd.UTHÅLLIGHET I REALTID Använd uthållighetsdata i realtid för att följa och kontrollera din ansträngning, så att du inte tar ut dig för mycket i början av löp- eller cykelturen.DAGLIGA FÖRSLAG PÅ TRÄNINGSPASS Visa hela veckans dagliga föreslagna träningspass, som anpassar sig efter varje löprunda för att matcha din prestation och återhämtning samt de lopp som är inplanerade i din kalender i appen Garmin Connect.ÅTERHÄMTNINGSTID Efter varje träningspass får du veta hur lång återhämtningstid du behöver innan du kan köra ett nytt hårt pass.

Träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn tas med i beräkningen.OFFPISTÅKNING Håll dig informerad även ute i snön. Den här förinlästa profilen kan skilja mellan skidåkning och klättring.

Den visar värden som är specifika för antingen uppförs- eller nedförsåkning.LÄNGDSKIDÅKNINGSDYNAMIK När den är ihopparad med HRM-Pro™ Plus pulsmätare (säljs separat) kan skidkraftdata hjälpa dig att mäta den faktiska träningsbelastningen under ditt längdskidåkningspass.SURFFUNKTIONER Denna träningsklocka samverkar med widgeten Surfline® för att ge dig information om tidvatten, våghöjd, vind och surf för de fem närmaste platserna och med hjälp av appen Surfline Sessions™ skapar den även videor av alla vågor som du surfar på framför en Surfline-kamera.SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är parkopplad med en kompatibel smartphone.STOCK TRACKER Håll koll på upp till 50 av dina favoritaktier *3 – direkt på handleden – med appen Stocks. Kontrollera snabbt och enkelt dina aktier och övervaka pris och trender under dagen.TRÅDLÖSA BETALNINGAR MED GARMIN PAY™ Betala snabbt och enkelt med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay via deltagande leverantörer.MUSIKAPPAR Du kan enkelt hämta låtar från ditt Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-konto (kan kräva abonnemang).

Använd trådlösa hörlurar för att lyssna utan telefon.CONNECT IQ™ Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält samt hämta appar och widgetar från Connect IQ när din smartphone är ihopparad med en kompatibel enhet.SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER När klockan och telefonen är ihopparade kan ett meddelande med din befintliga plats skickas till dina kontakter manuellt eller – under utvalda utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor *5.1 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.2 Noggrannhet för aktivitetsmätning.3 När den är ihopparad med din kompatibla smartphone. All information som tillhandahålls av appen Garmin Stocks Tracker tillhandahålls endast i informationssyfte och är inte avsedd för handels- eller investeringsändamål.

Produkter från kända varumärken
Casio G-Shock Premium

Casio G-Shock Premium från Casio

Se alla produkter
Longines Spirit

Longines Spirit från Longines

Se alla produkter
Seiko Prospex

Seiko Prospex från Seiko

Se alla produkter
Halsband

Halsband från CU Jewellery

Se alla produkter