Sidan innehåller annonslänkar

GARMIN Instinct Crossover Solar Svart Grafit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

Registrera din Garminklocka hos Garmin & få totalt 3 års garanti. LÅNG BATTERITID Du går din egen väg. Så du behöver en klocka som inte laddar ur.

Instinct Crossover Solar har obegränsad batteritid i batterisparläge. Dessutom får du upp till 70 dagar i smartwatchläge1 och upp till 31 timmar i GPS-läge *2. HÅLL KOLL PÅ TIDEN De självlysande (Super-Luminova® Pigment) analoga visarna på denna smartwatch är ljusstarka, lätta att läsa och otroligt tillförlitliga.

Med den inbyggda teknologin RevoDrive får du exakt analog tidsmätning. TÅLIG OCH ROBUST Djärv. Tålig.

En smartklocka som har infattning med dubbla lager. Med en högupplöst digital skärm med smarta funktioner.

Denna smartwatch är dessutom vattenklassad till 10 ATM och värme- och stöttålig. Så du kan göra det du gillar. TEKNOLOGIN REVODRIVE™ Med teknologin RevoDrive får du exakt analog tidtagning även i de mest krävande miljöerna. SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på din smartklocka när den är parkopplad med en Android eller Apple smartphone. I denna smartklocka kan du till och med svara på sms om du har en Android-telefon. SYNKRONISERA MED APPEN GARMIN CONNECT™ Se all information om din hälsa och träning på ett och samma ställe. Garmin Connect-appen, som du kan ha på din kompatibla smartphone, är ett växande online community där man kan koppla upp sig, tävla och dela. SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER När din smartklocka och telefonen är parkopplade kan ett meddelande med din befintliga plats skickas till dina kontakter manuellt eller – under utvalda utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor *3. TRÅDLÖSA BETALNINGAR MED GARMIN PAY™ Betala snabbt och enkelt med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay via deltagande leverantörer. CONNECT IQ™ Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält samt hämta appar och widgets från Connect IQ-appen på en kompatibel smartphone. INBYGGDA SPORTAPPAR Gör det du älskar med förinstallerade aktivitetsprofiler för löpning, cykling, simning, styrketräning, inomhusklättring, virtuell löpning, golf, yoga med mera. HIIT-PASS Den här aktivitetsprofilen håller koll på dina HIIT-pass, inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och anpassade pass.

Ange antal rundor, arbets-/vilointervall med mera. VO2 MAX Träna smartare med VO2 max, en indikator på hur du kan förvänta dig att prestera. Det tar till och med hänsyn till prestationsförändringar som kan orsakas av hög värme eller hög höjd. DAGLIGA FÖRSLAG PÅ TRÄNINGSPASS Om du vill ha träningshjälp som tar hänsyn till dig och din konditionsnivå kan du få dagliga rekommendationer baserat på din aktuella träningsbelastning och träningsstatus. ÅTERHÄMTNINGSTID Efter varje träningspass får du veta hur lång återhämtningstid du behöver innan du kan köra ett nytt hårt pass.

Träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn tas med i beräkningen. LÖPKRAFT Få kontinuerlig mätning på handleden av hur mycket kraft du använder när du springer med en Running Dynamics Pod eller HRM-Pro™ Plus pulsmätare. MTB-DYNAMIK Logga detaljerna i varje cykeltur med hjälp av mått på mountainbikedata plus specialiserade mått på intensitet och flöde som betygsätter ledens svårighet och hur jämn din utförskörning är nedför en led så att du får ett resultat som du kan slå nästa gång. STÖD FÖR MULTI-GNSS Oavsett om du vandrar, cyklar mountainbike eller håller på med terränglöpning eller skidåkning får du tillgång till flera globala satellitnavigeringssystem (GPS, GLONASS och Galileo) så att du kan spåra i mer utmanande miljöer än med bara GPS. ABC-SENSORER Navigera nästa rutt med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass. TRACBACK® Använd den här funktionen och navigera tillbaka längs samma rutt så att du är säker på att du tar samma rutt tillbaka till startpunkten. REFERENSPUNKT Håll koll på en känd plats – som din bil eller startpunkten – i förhållande till din plats, och hitta enkelt tillbaka till den. PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Få pulsdata5 i din smartwatch med varningar om pulsen förblir för hög eller för låg medan du är i vila. Mät hur hårt ditt hjärta arbetar under aktiviteter. STRESSÖVERVAKNING Pulsvariabilitet används för att beräkna din stressnivå så att du kan se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag. SLEEP SCORE OCH AVANCERAD SÖMNREGISTRERING Få en komplett överblick över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn.

Visa allt i en särskild widget som innehåller din sleep score och insikter. ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila. PULSOXIMETER Vid höjdacklimatisering och sömnregistrering mäter en pulsoximetrisensor *6 hur väl kroppen absorberar syre via ljusstrålar vid handleden. METABOLISK ÅLDER Denna funktion använder kronologisk ålder, högintensiva aktiviteter varje vecka, vilopuls samt BMI för att uppskatta om din kropp är yngre eller äldre än du är. Få tips på hur du sänker konditionsåldern. INTENSIVA MINUTER Följ hur många minuter av högintensiv aktivitet du får till, när du tjänar in dem och under vilken aktivitet.

Du kan även se dem på ett datafält under dina aktiviteter. 1 Vid användning hela dagen med 3 timmar per dag utomhus i förhållanden med 50 000 lux. 2 Förutsätter kontinuerlig användning under hela perioden i förhållanden med 50 000 lux. 3 När den är ihopparad med din  kompatibla smartphone.Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionerna går du till Garmin.com/safety. 4  Visa vilka länder, betalningsnätverk och banker som det här fungerar med för närvarande. 5  Noggrannhet för aktivitetsmätning. 6 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024