Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

Registrera din Garminklocka hos Garmin & få totalt 3 års garanti.PRESTERA BÄTTRE MED INSTINCT® 2 Denna stora och tåliga smartwatch med GPS är tillräckligt tuff för att hålla jämna steg med dig och tillräckligt djärv för att passa din stil. Den stora linsen med solenergiladdning ger ett stort batteri ännu längre batteritid och erbjuder avancerade träningsfunktioner, inbyggd ficklampa, multi-band GNSS, sensorer för övervakning av hälsa och välmående och mycket mer. Denna smartwatch är tålig, så du kan köra på precis som du tänkt. Med obegränsad batteritid i smartwatchläge via solenergiladdning *1 behöver upplevelsen aldrig ta slut. Träna med en smartklocka som har inbyggda sportappar på handleden. När det blir mörkt kan du ändå fortsätta med hjälp av LED-ficklampan som finns inbyggd i din smartwatch. Ta del av smartaviseringar *2 så att du inte missar något viktigt. Förstå din kropp bättre med en smartwatch som registrerar din hälsa dygnet runt. FRAMTAGEN FÖR ATT VARA UTHÅLLIG Den här extremt tåliga träningsklockan har en skärm med solenergiladdning och tålig 50 mm polymerboett.

Den är vattenklassad enligt 10 ATM och testad enligt amerikanska militärstandarder 810 för värme-, stöt- och vattentålighet. GÖR DET DU GILLAR Denna tåliga smartwaych är alltid redo för äventyr med en konstruktion som är gjord för action och funktioner som stöttar din energifyllda livsstil. Dessutom visar klockans design att du går din egen väg. FÅ MER BATTERI FRÅN SOLEN Ta dig längre än någonsin tidigare med solenergiladdning med obegränsad batteritid i smartwatch-läge1.

Med Power Manager kan du dessutom förlänga batteritiden genom att styra vilka inställningar och sensorer som drar ström. DRIVS AV SOLEN Power Glass™-linsen med solenergiladdning förlänger batteritiden och producerar 50 % mer energi än på Instinct® 2 Solar. Var ute längre med potential för obegränsad batteritid i smartwatchläge *1 med hjälp av solenergi. INBYGGD FICKLAMPA En inbyggd ficklampa med flera LED-lampor visar vägen då det är mörkt ute genom varierande ljusstyrka och ett stroboskop som matchar löpkadensen.

Dessutom har den ett läge med röd säkerhetslampa som hjälper dig att hålla ett öga på omgivningen i mörkret. STÖD FÖR BAND MED FLERA FREKVENSER Ta emot och använd flera frekvenser som skickas via navigeringssatelliter för mer exakt användarposition i områden där GNSS-signaler reflekteras, är svaga eller normalt inte tränger igenom. ABC-SENSORER Navigera nästa rutt med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass. TRACBACK® Använd den här funktionen och navigera tillbaka längs samma rutt så att du är säker på att du tar samma rutt tillbaka till startpunkten. REFERENSPUNKT Håll koll på en känd plats – som din bil eller startpunkten – i förhållande till din plats, och hitta enkelt tillbaka till den. SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på din smartklocka när den är parkopplad med en kompatibel smartphone. CONNECT IQ™ Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ- appen på din kompatibla smartphone. TRÅDLÖSA BETALNINGAR MED GARMIN PAY™ Betala snabbt och enkelt med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay via deltagande leverantörer. SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER Om du känner dig otrygg eller om klockan upptäcker en incident kan assistansfunktionen och händelsedetektorn *3 skicka ett meddelande med din plats till dina nödsituationskontakter när den parats ihop med din kompatibla smartphone. KALENDERVY Se enkelt planerna för dagen med en särskild kalenderskärm när den är ihopparad med en kompatibel smartphone. SYNKRONISERA MED APPEN GARMIN CONNECT™ Se all hälso- och träningsinformation på ett och samma ställe. Garmin Connect-appen på din kompatibla smartphone är en växande onlinegrupp där man kan koppla upp sig, tävla och dela. INBYGGDA SPORTAPPAR Gör det du gillar med förinstallerade aktivitetsprofiler för löpning, cykling, simning, styrketräning, inomhusklättring, skidåkning, snowboard, golf, yoga, pilates med mera HINDERBANELOPP Håll koll på hur du presterar på hinderbanetävlingar med mellantider som registreras mellan löpnings- och hinderdelar under loppet. När du har registrerat mellantiderna manuellt under det första varvet kan du fokusera helt på loppet efter det eftersom mellantiderna registreras automatiskt.

Sedan kan du titta på statistiken efter loppet. HIIT-PASS Den här aktivitetsprofilen håller koll på dina HIIT-pass, inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och anpassade pass. Ange antal rundor, arbets-/vilointervall med mera. VO2 MAX Träna smartare med VO2 Max, en indikator på hur du kan förvänta dig att prestera.

Det tar till och med hänsyn till prestationsförändringar som kan orsakas av hög värme eller hög höjd. DAGLIGA FÖRESLAGNA TRÄNINGSPASS Visa hela veckans dagliga föreslagna träningspass, som anpassar sig efter varje löprunda eller cykeltur för att matcha din prestation och återhämtning samt de lopp som är inplanerade i din kalender i Garmin Connect-appen. ÅTERHÄMTNINGSRÅDGIVARE Efter varje träningspass får du veta hur lång återhämtningstid du behöver innan du kan köra ett nytt hårt pass. Träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn tas med i beräkningen. PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Få puls *4-data med aviseringar om pulsen förblir för hög eller för låg medan du är i vila.

Mät hur hårt ditt hjärta arbetar under aktiviteter. SLEEP SCORE OCH AVANCERAD SÖMNREGISTRERING Få en fullständig analys av sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn. Se allt på en särskild widget som även visar sömnresultat och information. MORGONRAPPORT Få en rapport över dina sömn-, återhämtnings- och träningsutsikter så snart du vaknar – tillsammans med HRV-status och en väderprognos.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024