Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

Registrera din Garminklocka hos Garmin och få totalt 3 års garanti.DU ÄR LÖPARE, SÅ TRÄNA SOM ENForerunner 45 är löparklockan med GPS och alla löparrelaterade funktioner du behöver i en smidig, lätt smartwatch som du vill ha på dig hela dagen.Mäter pulsen vid handleden *1.För att du ska få konkreta bevis på att du når dina mål mäter GPSen tempo, distans, intervaller och mer.Nå nya höjder med kostnadsfria och anpassningsbara Garmin Coach träningsplaner.Registrera var du springer och ta del av statistik, inklusive distans, tempo och intervaller.Vi hjälper dig att känna dig trygg med inbyggd händelsedetektor och assistans3. Spring längre innan du behöver ladda med upp till 7 dagars batteritid. UTFORMAD FÖR LÖPARE Spring långt med en lätt klocka som sitter bekvämt och inte håller dig tillbaka. LÄTTA OCH SPORTIGA MATERIAL Med det svettåliga silikonbandet är skavsår historia. GARMIN COACH De anpassningsbara träningsprogrammen innehåller råd från experttränare och kostnadsfria träningsprogram som anpassas efter dig och dina mål. Träningspassen synkroniseras direkt till klockan. INBYGGDA SPORTAPPAR Variera träningen med aktivitetsprofiler för cykling, löpning på löpband, inomhusbana, trappmaskin, kondition, yoga och mycket mer. PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Klockan mäter din puls kontinuerligt *1 och informerar dig om den är för hög eller låg när du vilar.

Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter. INBYGGD GPS Registrera var du springer och ta del av statistik, inklusive distans, tempo och intervaller. BATTERITID Spring så mycket du orkar med 7 dagars batteritid i smartwatch-läge och 13 timmar i GPS-läge. STRESSREGISTRERING Se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag. Avslappningspåminnelser kommer till och med att uppmana dig att utföra en kort andningsövning. ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Mät kroppens energinivåer så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila. REGISTRERA DIN TRÄNING När du är ute mäter Forerunner 45 steg, trappor, intensiva minuter och mycket mer. SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel smartphone. SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER Om du känner dig osäker eller om din klocka känner av att en olycka har inträffat skickar funktionerna för assistans och händelsedetektering "3 din plats till nödkontakterna. CONNECT IQ™ Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ. MUSIKKONTROLLER Kontrollera enkelt musiken som spelas på telefonen så att du kan hoppa över låtar utan att behöva stanna upp. SYNKRONISERAR MED GARMIN CONNECT™ Överför dina aktiviteter till Garmin Connect för att interagera med ett växande community där människor kan koppla upp sig och tävla – och dela med sig av sina triumfer på sociala medier. *1 Noggrannhet för aktivitetsmätning. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024