GARMIN fenix 6S Pro Solar - Ljus guldfärg med ljust sandfärgat armband

Beställ GARMIN fenix 6S Pro Solar - Ljus guldfärg med ljust sandfärgat armband på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GARMIN fenix 6S Pro Solar - Ljus guldfärg med ljust sandfärgat armband inom kategorin Garmin.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 3 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.HARNESS THE POWER OF THE SUN Denna smartwatch har en lins för solenergiladdning med Power Glass™ och anpassningsbara strömhanteringslägen som gör att den kan vara påslagen och redo för användning i flera veckor. Få extra batteritid med hjälp av solljuset så att du kan vänta längre mellan laddningarna Hur mår din kropp? Med pulsmätning vid handleden *1 och pulsoximetri *2 får du reda på det Behöver du löptempovägledning med kännedom om terrängen? Kolla in funktionen PacePro™ Hitta rätt under äventyret med TopoActive-kartor över Europa direkt på handleden Musik på handleden utan behov av att ha med telefonen Lämna laddaren hemma.

Med solenergiladdning kan du få upp till 9 dagars batteritid och lite till! KVALITET & DESIGN I den robusta men ändå sofistikerade designen ingår en 1,2″ stor skärm och en konstruktion som testats enligt amerikanska militärstandarder för värme-, stöt- vattentålighet. FÖRSTKLASSIGA MATERIAL Låt utseendet matcha din livsstil med en snygg infattning i rostfritt stål. SPORTAPPAR Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terräng- och banlöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing, inomhusklättring med mera. OFFPISTÅKNING Ha full koll då du åker skidor Den här förinlästa profilen kan särskilja skidåkning och klättring.

Den visar automatiskt värden som är specifika för antingen klättring uppför eller nedförsåkning. LÄNGDSKIDÅKNINGSDYNAMIK När den paras ihop med pulsbandet HRM-Pro™(säljs separat) kan skidkraftdata hjälpa dig att mäta den faktiska träningsbelastningen under längdskidåkningspass. MTB-DYNAMIK Logga detaljerna i varje cykeltur med hjälp av mått på mountainbikedata plus specialiserade mått på intensitet och flöde som betygsätter ledens svårighet och hur jämn din utförskörning är nedför en led så att du får ett resultat som du kan slå nästa gång. SURFFUNKTIONER Gör dig redo att fånga vågorna. fēnix® 6S Pro Solar fungerar med Surfline Sessions™ som skapar en video av varje våg när du framför en Surfline®-kamera, så att du kan titta på dem senare och se hur det gick. ANIMERADE TRÄNINGSPASS Den här klockan har lättanvända, animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som du kan visa på klockskärmen.

Välj bland förinlästa animerade träningspass eller hämta fler från onlinegruppen Garmin Connect™. PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Få pulsdata1 med varningar om pulsen förblir för hög eller för låg medan du är i vila. Mät hur hårt ditt hjärta arbetar under aktiviteter, till och med under vatten. ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila. ÅTERHÄMTNINGSRÅDGIVARE Efter varje träningspass får du veta hur lång återhämtningstid du behöver innan du kan köra ett nytt hårt pass.

Träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn tas med i beräkningen. DAGLIGA FÖRSLAG PÅ TRÄNINGSPASS Om du vill ha coachning i din träning som tar hänsyn till dig och din konditionsnivå kan du få dagliga rekommendationer för dina löp- och cykelpass baserat på din aktuella träningsbelastning och träningsstatus. SOLENERGILADDAT BATTERI Få upp till 9 dagar av batteritid när du är inomhus och 10,5 dagar med solenergiladdning4 i smartwatchläge. I GPS-läge får du 25 timmar inomhus och 28 timmar med solenergiladdning *5. PACEPRO™ En av de första i sitt slag. PacePro-funktionen som hjälper dig att hålla tempot med lutningsanpassad vägledning när du springer. GOLFBANOR Fullfägs CourseView-kartor för fler än 41 000 golfbanor runt om i världen, knappfunktioner och funktionen PlaysLike-avstånd. VÄTSKEKONTROLL Logga ditt dagliga vätskeintag för att undvika uttorkning.

När automatiskt mål är aktiverat kommer du till och med se beräknad svettförlust efter en aktivitet, och ditt mål justeras därefter. PRESTATIONSDATA Visa avancerade träningsdata som omfattar löpningsdynamik *1, VO2 Max justerat efter värme och höjd, återhämtningsrådgivare och mycket mer. POWER MANAGER Se hur olika inställningar och sensorer påverkar klockans batteritid, så att du kan göra ändringar som förlänger batteritiden. AVANCERAD SÖMNREGISTRERING Få en fullständig sammanställning över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn samt pulsoximetri2 och andningsdata. Se allt på en särskild widget som även visar din träningsbelastning och annan information. HÄLSOREGISTRERING FÖR KVINNOR Använd appen Garmin Connect™ för att få koll på din menscykel eller graviditet.

Logga symtom, få tränings- och kostutbildning med mera. Du kan till och med få information på handleden med widgeten Menscykelregistrering och Graviditetskalender. CLIMBPRO Använd stigningsplaneraren ClimbPro på hämtade banor för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning. STÖD FÖR MULTI-GNSS Få åtkomst till flera globala nätverkssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att hjälpa dig att navigera i mer krävande miljöer än med enbart GPS. ABC-SENSORER Navigera med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och treaxlad elektronisk kompass. PULSE OX-SENSOR Vid höjdacklimatisering och sömnregistrering använder en pulsoximetrisensor *2 ljusstrålar vid handleden för att mäta hur väl kroppen absorberar syre. ANDNINGSREGISTRERING Se hur du andas under dagen, i sömnen och under andningsövningar och yogaaktiviteter. EXPEDITIONSLÄGE Vandra långa sträckor mellan uppladdningarna.

Expeditionsläget, en GPS-referens med ultralåg förbrukning, varar i flera veckor. TOPOACTIVE-KARTOR ÖVER EUROPA OCH SKIDKARTOR Använd TopoActive-kartor över Europa för att navigera dig fram under dina äventyr. Visa pistnamn och svårighetsgrader för 2 000 skidorter runtom i världen. ROUND-TRIP ROUTING Ange en sträcka som du vill köra och få föreslagna rutter som tar dig tillbaka till startpunkten. Trendline™-ruttdragning efter popularitet hjälper dig att hitta de bästa lokala stigarna. TURN-BY-TURN-NAVIGERING Följ en rutt eller bana med hjälp av Turn-by-Turn röstguidning som meddelar dig i förväg när nästa sväng närmar sig. ACKLIMATISERING Den här widgeten visar aktuell höjd, acklimatiserad höjd och korrelerad pulsoximetri *2, puls *1 och andningshastighet, så att du kan se hur du klarar dig på den aktuella höjden. SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel enhet. GARMIN PAY Betala enkelt med med Garmin Pay, en kontaktlös betalningslösning, via deltagande leverantörer. SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER Om du inte känner dig säker eller om din klocka känner av att en olycka har inträffat skickar funktionerna för assistans och händelsedetektering *3 din plats till nödkontakterna. CONNECT IQ™ Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ. 1 Noggrannhet vid aktivitetsmätning och träningsdata 2 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy.

Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder. 3 Användning hela dagen med tre timmar per dag utomhus i förhållanden med 50 000 lux 4 Användning i förhållanden med 50 000 lux. 5 När den är ihopparad med din kompatibla smartphone. Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionerna går du till Garmin.com/safety. .

Se även andra produkter från Garmin

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Ringar

Ringar från Schalins

Se alla produkter
Smyckeskrin

Smyckeskrin från Dacapo

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Thomas Sabo

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Edblad

Se alla produkter