Sidan innehåller annonslänkar

Frank Palmer Verona 36

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En elegant kombination av design och funktion, denna dam- och herrklocka är utrustad med ett safirglas med antireflexbehandling och en svart urtavla. Klockan har en diameter på 36 mm och en slank tjocklek på 8.5 mm, vilket gör den bekväm att bära.

Boetten och armbandet i rostfritt stål i silver ger en tidlös och stilren estetik. Med vattentäthet upp till 10 BAR är den lämplig för bad och simning.

Utrustad med ett pålitligt analogt kvartsurverk av kaliber Ronda 515 och en praktisk datumfunktion. En klocka som förenar stil med pålitlig prestanda .

Produktbeskrivning

FRANK PALMER KLOCKOR

Frank Palmer Watches är stolta över att presentera Panorama, en klocka som representerar mer än ett årtionde av klocktillverkningskunskap. Varje aspekt av Panorama har noggrant konstruerats med över tio års erfarenhet inom branschen. Vi har dedikerat vår tid och expertis för att skapa en klocka där ingenting lämnas åt slumpen.

Panorama är en manifestation av vår passion för klocktillverkning och en sammanslagning av avancerad teknik och tidlös design. Varje visuell detalj har skapats från grunden för att säkerställa att klockan är en konstnärlig mästerverk. Från urtavlan till visarna och boetten - varje del har fått särskild uppmärksamhet för att skapa en enhetlig och elegant estetik som kommer att imponera på alla som bär den.

Men skönheten hos Panorama ligger inte bara i dess yttre. Insidan av klockan är drivet av en robust japansk rörelse, som är känd för sin precision och tillförlitlighet. Denna rörelse garanterar att din Panorama-klocka kommer att hålla tiden exakt, oavsett var du är i världen.

För att säkerställa att varje Panorama-klocka uppfyller våra höga standarder, genomgår varje färdig produkt en omfattande kvalitetskontroll. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar, och det är vår målsättning att varje Panorama-klocka lever upp till det rykte vi har byggt upp genom åren.

Frank Palmer Watches är dedikerade till att erbjuda klockor av högsta kvalitet till kunder som uppskattar skönhet, hantverk och precision. Vi är stolta över att erbjuda Panorama som ett uttryck för vår passion och vår erfarenhet inom klocktillverkning. Vi är övertygade om att Panorama kommer att bli din följeslagare i tid och stil, och vi ser fram emot att följa med dig på din resa genom tiden.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024