Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Fossil & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Fossilklockor skickas i originalask med kvitto och taggar. .

Se gärna också

FOSSIL Sport Tourer Chronograph 42mm

Med Fossil Sport Herrklocka tar du klivet in i en värld av stil och funktionalitet. Den blå urtavlan, accentuerad av tydliga arabiska siffror, ger klockan en modern och dynamisk karaktär. Boetten i rostfritt stål, med en diameter på 42 mm, och den matchande blå glasringen skapar en visuellt tilltalande enhet. Stålarmbandet, 22 mm brett, kompletterar klockans helhetsintryck med en touch av elegans.
Fossil Sport är inte bara en estetiskt tillfredsställande klocka utan erbjuder också praktiska funktioner som datumvisning och tidtagning. Klockan är konstruerad för att stå emot vattenaktiviteter med en imponerande klassificering på 10 BAR, vilket gör den lämplig för bad och simning. Det tillförlitliga analoga quartzuret säkerställer precision och pålitlighet i varje situation. Upplev dynamiken i Fossil Sport och låt din personliga stil lysa genom dess blå elegans.

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Fossil och lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024