Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Fossil och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Fossilklockor skickas i originalask.Fossil Herrklocka - Blue Denna eleganta herrklocka från Fossil är en stilfull accessoar med många praktiska funktioner.

Med en diameter på 42 mm passar den de flesta herrhandleder och ger ett exklusivt intryck.Klockan har en svart urtavla med punktindex, och den roséfärgade boetten är tillverkad av rostfritt stål, vilket ger en sofistikerad touch. Det matchande armbandet i rostfritt stål är 22 mm brett och kompletterar klockans eleganta design.Det som gör denna Fossil-klocka särskilt intressant är dess vattentäthet på 10 BAR, vilket innebär att den är lämplig för bad och simning, såväl som daglig användning, och passar utmärkt för den som gillar vattenaktiviteter.Urverket i klockan är ett analogt quartzverk med datumfunktion och en extra tidszon, vilket gör den till en pålitlig och funktionell följeslagare i vardagen och på resor.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024