Sidan innehåller annonslänkar

Flik Flak Webaxus

Jämför produkt Flik Flak Webaxus online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Flik Flak Webaxus i kategorin Flik Flak Barnklockor här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Flik Flak och lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.Den pedagogiska barnklockan WEBAXUS har glittrande röda spindelnät på armbandet och är en fin present till barn som vill lära sig klockan. .

Se gärna också

Flik Flak Dinosauritos -10%

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Flik Flak & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

Den här barnklockan vrider tillbaka tiden miljoner år, ända till dinosauriernas era. Men utan allt det läskiga! Färgkodad urtavla och Flik Flak-visare gör att tiden rusar på i den här högkvalitativa klockan utan giftig plast (BPA). Ta del av historien med ett tidlöst ur, perfekt för barn.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Armband

Armband från Thomas Sabo

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Nordic Spectra

Se alla produkter
Hängsmycken

Hängsmycken från Edblad

Se alla produkter
Armband

Armband från CU Jewellery

Se alla produkter