Sidan innehåller annonslänkar

Flik Flak Vikings

Beställ Flik Flak Vikings på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Flik Flak Vikings inom kategorin Flik Flak Barnklockor.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Flik Flak & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto & taggar.Äventyret väntar! Ge dig ut på havet och lär dig klockan med den pedagogiska barnklockan VIKINGS – en spännande present till modiga små vikingar.

Se gärna också

Flik Flak Sharkasm -10%

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Flik Flak & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

SHARKASM är en djärv accessoar tack vare sitt mönstrade textilarmband med simmande hajar i ett djupblått hav. Denna schweiziska barnklocka är både stöttålig och vattenresistent och gör det till ett spännande äventyr att lära sig klockan!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Klockor

Klockor från Georg Jensen

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Schalins

Se alla produkter
Seiko Presage

Seiko Presage från Seiko

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Georg Jensen

Se alla produkter