Sidan innehåller annonslänkar

Flik Flak Rhinoferoce

Jämför produkt Flik Flak Rhinoferoce online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Flik Flak Rhinoferoce i kategorin Flik Flak Barnklockor här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Flik Flak & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.RHINOFEROCE är en färgglad och pedagogisk gåva som kittlar barnens fantasi medan de lär sig klockan.

Se gärna också

Flik Flak Stripybow -10%

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Flik Flak & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

Om vi får tro den flerfärgade STRIPYBOW väntar en skatt på oss i slutet av regnbågen! Den digitaltryckta urtavlan passar utmärkt till den transparenta, blå plastboetten som är både vatten- och stöttålig. Det här färgglada och roliga armbandsuret gör det till en barnlek att lära sig klockan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Efva Attling

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Nordic Spectra

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Nordic Spectra

Se alla produkter
Certina DS Action

Certina DS Action från Certina

Se alla produkter