Sidan innehåller annonslänkar

Flik Flak Retro Pink

Beställ Flik Flak Retro Pink på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Flik Flak Retro Pink inom kategorin Flik Flak Barnklockor.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Flik Flak & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto & taggar.En pedagogisk barnklocka inspirerad av originalet från 1987! Färgglada Retro Pink är en snygg och cool present till barn som vill lära sig klockan.

Se gärna också

Flik Flak Aerobear -10%

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Flik Flak & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

Susa över Alperna med björnen Teddy när han flyger sitt flygplan genom molnen. Den här Schweiz-tillverkade klockan har en grön plastboett och ett textilarmband med tryck, och gör det till ett roligt äventyr att lära sig klockan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Rado Coupole

Rado Coupole från Rado

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Schalins

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Georg Jensen

Se alla produkter
watch

watch från Daniel Wellington

Se alla produkter