Sidan innehåller annonslänkar

Flik Flak Glitter Stars

Jämför produkt Flik Flak Glitter Stars online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Flik Flak Glitter Stars i kategorin Flik Flak Barnklockor här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Flik Flak & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.Få dem att drömma om yttre rymden med den här iögonfallande barnklockan.

Armbandets glittrande metalltrådar kompletteras av en lila plastboett och en digitaltryckt urtavla som är stöttålig så att du slipper oroa dig. GLITTER STARS har en alldeles egen galax som gnistrar mot en lila himmel. .

Se gärna också

Flik Flak Stripybow

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Flik Flak & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

Om vi får tro den flerfärgade STRIPYBOW väntar en skatt på oss i slutet av regnbågen! Den digitaltryckta urtavlan passar utmärkt till den transparenta, blå plastboetten som är både vatten- och stöttålig. Det här färgglada och roliga armbandsuret gör det till en barnlek att lära sig klockan.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Flik Flak Barnklockor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Certina Heritage

Certina Heritage från Certina

Se alla produkter
Halsband

Halsband från CU Jewellery

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Thomas Sabo

Se alla produkter
Seiko Prospex

Seiko Prospex från Seiko

Se alla produkter