Sidan innehåller annonslänkar

Flik Flak Color Crush

Beställ Flik Flak Color Crush på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Flik Flak Color Crush inom kategorin Flik Flak Barnklockor.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Flik Flak och lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.Barnklockan Color Crush har hjärtan på urtavlan och är lika piffig som den är pedagogisk.

Se gärna också

Flik Flak Draggy -10%

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Flik Flak & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

När mörkret faller fortsätter stjärnorna att tindra på DRAGGY. Det eleganta armbandet med en ståtlig röd drake tål maskintvätt i 40 °C och kompletteras av en mörkblå boett med urtavla i plast som är både stöt- och vattentålig.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Drakenberg Sjölin

Se alla produkter
Armband

Armband från Drakenberg Sjölin

Se alla produkter
Smyckeskrin

Smyckeskrin från Dacapo

Se alla produkter
Armband

Armband från Georg Jensen

Se alla produkter